A dat atacul la borcanele cu muraturi! Un hot prins la Timisoara pe cand fura de-ale gurii

Inghesuit de foame si de pofta, un tanar s-a strecurat in casa unor timisoreni sa ia ceva de mancare. I-au facut cu ochiul niste borcane cu muraturi proaspat puse de gospodari pentru iarna si pe niste bunatati din frigider. Politistii l-au prins in flagrant. Hotul are 19 ani si este din Caransebes. De mai multa vreme isi facea veacul prin Timisoara unde traia de azi pe maine din ce reusea sa fure de prin casele oamenilor. Obisnuia sa dea atacul in zonele de case unde pandea momentele in care proprietarii erau plecati. Sarea gardurile, intra in locuinte si lua tot ce-i cadea in mana, era usor de carat si mai apoi de vandut. Nu se dadea in laturi nici de la camarile pregatite pentru iarna de gospodine. In aceasta dimineata a avut ghinion. Din casa in care voia sa dea lovitura nu plecase toata lumea. Tanarul a fost observat de un membru al familiei care a anuntat politia. Oamenii legii l-au prins in flagrant cu cateva sacose cu mancare si borcane cu muraturi de care s-a chinuit sa scape aruncandu-le cand politistii s-au luat dupa el. A fost prins in cele din urma si va fi anchetat. “Acesta escalada gardurile locuintelor. Actiona de regula in zone  case. Patrundea in imobil si sustragea diferite bunuri care puteau fi valorificate. El a fost observat de proprietarul unui imobil care a anuntat politia care a reust sa-l prinda in flagrant", spune Marinela Hotico, purtator de cuvant IPJ Timis.

Inghesuit de foame si de pofta, un tanar s-a strecurat in casa unor timisoreni sa ia ceva de mancare. I-au facut cu ochiul niste borcane cu muraturi proaspat puse de gospodari pentru iarna si pe niste bunatati din frigider. Politistii l-au prins in flagrant.

Hotul are 19 ani si este din Caransebes. De mai multa vreme isi facea veacul prin Timisoara unde traia de azi pe maine din ce reusea sa fure de prin casele oamenilor. Obisnuia sa dea atacul in zonele de case unde pandea momentele in care proprietarii erau plecati.

Sarea gardurile, intra in locuinte si lua tot ce-i cadea in mana, era usor de carat si mai apoi de vandut. Nu se dadea in laturi nici de la camarile pregatite pentru iarna de gospodine.

In aceasta dimineata a avut ghinion. Din casa in care voia sa dea lovitura nu plecase toata lumea. Tanarul a fost observat de un membru al familiei care a anuntat politia. Oamenii legii l-au prins in flagrant cu cateva sacose cu mancare si borcane cu muraturi de care s-a chinuit sa scape aruncandu-le cand politistii s-au luat dupa el. A fost prins in cele din urma si va fi anchetat.

“Acesta escalada gardurile locuintelor. Actiona de regula in zone  case. Patrundea in imobil si sustragea diferite bunuri care puteau fi valorificate. El a fost observat de proprietarul unui imobil care a anuntat politia care a reust sa-l prinda in flagrant”, spune Marinela Hotico, purtator de cuvant IPJ Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...