Noutati :

A dat atacul in biserica inainte de Craciun! Ce-a reusit sa fure un tanar dintr-un lacas de cult?

23 decembrie, 2014 - 12:26 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
3

TIMISOARA. Un baiat de 17 ani a vrut sa faca rost de ceva bani de sarbatori, insa a fost urmarit de ghinion. S-a gandit sa dea atacul intr-o biserica din Cenad, de unde a reusit sa fure un laptop si o statie de amplificare, in valoare de 1.500 de lei.

Nu l-a dus prea mult mintea, asa ca a vandut laptopul tot in Cenad, facandu-l complice pe un tanar de 23 de ani, care i-a dat o mana de ajutor. Politistii au reusit pana la urma sa recupereze laptopul, insa nu au mai gasit statia de amplificare.

Cei doi s-au ales cu dosar penal pentru furt calificat si tainuire, cercetarile fiind continuate in vederea documentarii intregii activitati infractionale.

Rating

 • 3comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

 1. Ce ar fi facut inchizitia in astfel de situatii?
  Cred ca profanarea lacaselor de cult, a cimitirelor (a mormintelor) ar trebui pedepsite mult mai aspru.
  De exemplu, valoarea prejudiciului sa fie stabilita la 10 ori valoarea efectiv creata; de exemplu cei 1.500 lei ar deveni 15.000 lei.
  Poate acesti tineri – care dovedesc atat energie – ar trebui pusi la munca in folosul obstei (Cenadul ar avea zone in care astfel de munci ar fi necesare)

  • de 3 ori valoarea a ce? ca nu au acte, nu au firma si isi baga in buzunar banii preotii. de unde stiu eu cat este valoarea reala? preotii se scalda in bani, sunt nesimtiti de-a dreptul, nu platesc taxe, nu elibereaza bon. nu e o scuza pt ce a facut tanarul, da nu e necesar sa dam mai multi bani bisericii, ca si asa are destui. 15000 de lei, auzi.

   • Ce rau citesti, nu pot sa cred. :))