A avut loc o noua extragere la Loteria Fiscului. Vezi daca te afli printre castigatori!

O noua extragere la loteria bonurilor fiscale a avut loc in capitala, aceasta fiind facuta pentru bonurile emise in perioada 1-31 ianuarie. Premiile la aceasta editie sunt de 1 milion de lei.

Bonurile fiscale emise in data de 11 ianuarie, cu o valoare de 312 de lei, au fost desemnate castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminica.

La aceasta extragere participa bonurile fiscale emise in perioada 1 – 31 ianuarie 2016. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.
Dupa centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, daca numarul acestora este mai mare de 100, va fi organizata o a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri castigatoare.

Citeste mai multe: AICI

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...