A avut dreptate. Cumnatul viceprimarului Cosmin Tabara, pus de administratia USR sef peste transportul public din Timisoara. Constantin Cocheci, noul director al STPT. Patriciu Ruset trece adjunct

TIMISOARA. Asa cum inca de la inceputul saptamanii a iesit la iveala, cumnatul viceprimarului Cosmin Tabara a fost pus de administratia Fritz sef peste transporturile din Timisoara, in sedinta Consiliului de Administratie al STPT de joi dupa amiaza.

CITESTE SI: Liviu Cocean demis de administratia Fritz de la sefia Pietelor Timisoara. In locul lui a fost pus un veterinar apropiat lui Raul Ambrus

In cadrul intalnirii au fost discutate mai multe aspecte din activitatea societatii, iar unul dintre punctele de pe ordinea de zi a fost schimbarea directorului interimar. Functia a fost preluata de catre Constantin Cocheci, care urmeaza sa ocupe pozitia pentru o perioada de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii cu alte doua luni.

In acelasi timp, Patriciu Ruset, cel care a fost director interimar al STPT din octombrie 2021 pana in 29 septembrie 2022, va ramane in conducerea societatii, ca director adjunct.

CITESTE SI: Cumnatul lui Cosmin Tabara, pus in secret sef la STPT de administratia Fritz? Viceprimarul spune ca nici n-a fost anuntat de decizie si acuza manevre USR-iste prin care sa fie discreditat politic 

Va reamintim, marti, viceprimarul Timisoarei PNL Cosmin Tabara anunta ca administratia Fritz se pregateste sa-l puna la conducerea STPT chiar pe cumnatul sau, fara ca macar sa il informeze.
Acesta spunea ca totul este doar o manevra USR-ista pentru a-l discredita politic, intrucat nu ar fi acceptat niciodata o astfel de numire. Tabara a precizat ca a aflat luni de la colegii din primarie, pe holuri, despre decizia conducerii municipalitatii legata de plasarea iminenta a cumnatului sau Cocheci la sefia Societatii de Transport Public Timisoara, in timp ce viceprimarul USR, Ruben Latcau, a preferat sa nu comenteze situatia pana la numirea oficiala a noului director interimar.

Noua propunere a fost facuta de catre noul consiliu de administratie al STPT, numit in urma cu o saptamana si format, in mare parte, din membri USR, dar si din apropiati ai fostului liberal Raul Ambrus.

CITESTE SI: Politizarea functiilor in administratia Fritz continua. Membri USR si apropiati ai aliatului Raul Ambrus, recompensati cu posturi in CA-urile societatilor din subordinea Primariei Timisoara 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. WandaRATTlingBog spune:

    Orașul inteligent. RATT – STPT e varză în raport cu informarea călătorilor. GPS activat sporadic pe mijloacele de transport, aplicații mobile jalnice, Timișoara nu ar trebui să accepte asemenea afronturi umanoide la conducerea societăților prestatoare de servicii banale.

  2. Rumburak spune:

    pai isi sogorul mai bine decit pe un strain, are incredere in el.