Noutati :

A alergat ca la maraton! Un iranian a devenit ‘iepure de camp’ la frontiera cu Ungaria! Ce-au facut politistii?

12 noiembrie, 2014 - 12:07 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
0

TIMIS. Ca din pusca! Asa a rupt-o la fuga pe camp, in creierii noptii, un iranian abia coborat dintr-o masina pe drumul national ce duce de la Timisoara la vama Cenad.

In jurul orei 1.00 noaptea, politistii de frontiera care stateau de veghe au observat cum, cu aproximativ 400 de metri inainte de a ajunge in vama, un autoturism opreste, iar pasagerul din dreapta sare din masina si o ia la sanatoasa, mai ceva ca la maraton, spre fasia verde dintre Romania si Ungaria.

Imediat, agentii s-au pus in miscare, unii au luat-o pe urmele fugarului, iar ceilalti l-au tras pe dreapta pe soferul care se indrepta spre Punctul de Trecere Frontiera de la Cenad.

Cand i-au pus unul langa altul pe cei doi protagonisti ai intamplarii, politistii aveau sa afle ca amandoi sunt iranieni, dar si rude prin alianta. Cel care era la volanul masinii avea si un document de calatorie pentru refugiati eliberat de autoritatile olandeze. Fugarul era cumnatul sau, in varsta de 29 de ani, care nu avea viza pentru spatiul Schengen, asa ca a ales sa treaca ilegal granita. Cei doi aveau sa se intalneasca mai apoi pe teritoriul Ungariei si sa-si continue drumul spore Tara Lalelelor.

Agentii insa le-au oprit calatoria si le-au intocmit dosare penale, cumnatului pentru tentativa de trecere ilegala a frontierei, iar soferului pentru trafic de migranti.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor