Noutati :

A 3-a tura ciclista banateana Verde pentru Biciclete are loc duminica, 10 iunie

7 iunie, 2012 - 12:12 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Iubitorii pedalatului au o noua ocazie sa iasa la plimbare in jurul Timisoarei. Verde pentru Biciclete organizeaza a 3-a tura ciclista banateana la sfarsitul acestei saptamani. Afla traseul!

Punctul de plecare este Casa „Verde pentru Biciclete” (Parcarea TIMCO- str. Circumvalatiunii), la ora 13. Traseul parcurs va fi urmatorul: Casa VpB –  Galeria 1 – Calea Lipovei – Dumbravita – Giarmata – Pischia – Lac Pischia – Murani – Pischia – Giarmata – Dumbravita – Calea Lipovei – Galeria 1. Lungimea traseului este de aproximativ 37 de km, iar durata de parcurgere estimata este de 3 ore.

Pentru a participa la tura, biciclistii trebuie sa aibe un minim de dotare corespunzatoare cum ar fi: pompa sau camera de aer de rezerva, apa, energizante si mancare, casca, echipamente si imbracaminte adecvata temperaturilor de afara si previziunilor meteo.
Scopul nostru este de incuraja miscarea in aer liber, de face cunoscute imprejurimile verzi ale Timisoarei si de a petrece timp de calitate, bucurandu-ne de natura si de o plimbare pe bicicleta”, ne spune Gratian Bolog, coordonatorul turelor banatene.

Programarea urmatoarelor ture VpB este urmatoarea:
•    Tura Ciclista Banateana 3    10 iunie
•    Tura Ciclista Banateana 4    24 iunie
•    Tura Ciclista Banateana 5    8 lulie
•    Tura Ciclista Banateana 6    22 iulie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...