Alerta maxima la Timisoara. Incendiu la Unitatea Militara din Chisoda. Video

TIMISOARA. S-a dat alarma luni dupa-amiaza, dupa ce un incendiu a izbucnit la Unitatea Militara de la marginea Timisoarei, in localitatea Chisoda.

CITESTE SI: Motociclist izbit de o masina la Timisoara. Manevra interzisa facuta de soferul unui BMW 

Au intervenit rapid mai multe echipaje de pompieri cu autospecialele de stingere, dar si militari din cadrul unitatii apartinand Batalionului 185 sprijin Mures.

Din primele date, focul a pornit intr-o incapere, insa nu se stie daca aceasta adapostea sau nu armament ori munitie sau alte echipamente militare. Cert este insa ca nu s-au inregistrat victime.

VIDEO: George Stefanita

UPDATE: Cercetari la Unitatea Militara pentru stabilirea cauzelor incendiului

Reprezentantii Unitatii Militare de langa Timisoara anunta ca incendiul a fost stins repede si nu s-au produs pagube insemnate, fara a preciza ce anume se gasea in incaperea care a ars.

„Astăzi, 24 octombrie, în jurul orei 13.05, prin apelul la 112 a fost solicitată intervenția pompierilor militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „BANAT”, din Timișoara, la Batalionul 185 Sprijin „MUREȘ” pentru a interveni la stingerea unui incendiu.
Incendiul s-a manifestat într-o încăpere la nivelul etajului 2 al cazărmii, pe o suprafață de aproximativ 20 mp.
Incendiul a fost localizat și au fost înlăturate efectele acestuia, neînregistrându-se victime sau pagube materiale importante.
La nivelul unității militare s-a constituit o echipă de cercetare în vederea stabilirii cauzelor producerii incendiului”,
au transmis reprezentantii Brigazii 18 Cercetare Supraveghere DECEBAL.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. PUTIN e de vina , nu ?

  2. …bun, si la ce ne foloseste VIDEO …ca nu ne arata NIMIC !!!

    • Ingramaditule, ai tu idee ce inseamna unitate militara? Stii tu ca nu patrunde un prost ca tine sau ca oricine acolo fara aprobare? Cand esti prost, semnalizezi, asa-i? Mamaaaa, ce va mai puneam sa faceti dracu armata, gleznute proaste si handicapate de baietasi de tastatura, trotinetisti idioti, cum sunteti, de puneti asemenea intrebari…Se duce dracu tara asta cu „barbati” mai muierizati decat muierile.

      • stiti ce s-a intamplat?
        s-au incalzit zarurile de la table, foarte tare, de la atatea partide jucate intre viitorii pensionari speciali la 40+, in asteptarea pensiei speciale!
        ce importanti se cred ei!!
        si apropo.. ca in toate razboiele de pana acum, tot fii de tarani (din privat) vor fi trimisi carme de tun! nu specialii! in cazul unei victorii specialii vor culege roadele, de adevaratii veterani de razboi ne-am batut joc! ei nu erau asa de ‘speciali’ ca Bode!

        • Bravo!

  3. armata incompetenta
    au știut doar sa traga in populatie