Masina cu rotile-n sus la iesire din Timisoara. Accident in sensul giratoriu

TIMISOARA. Accident spectaculos, luni la pranz, la iesirea din Timisoara spre Mosnita. O masina a ajuns cu rotile-n sus intr-un sens giratoriu.

CITESTE SI: Motociclist izbit de o masina la Timisoara. Manevra interzisa facuta de soferul unui BMW 

Imaginea ne-a fost trimisa de un cititor opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim.

Accidentul s-a petrecut putin dupa ora 12.00, dupa ce soferul a pierdut directia si a lovit bordura ce inconjoara giratia. In urma impactului, autoturismul s-a rasturnat.

Un bărbat, în vârstă de 66 de ani, a condus un autoturism pe strada Calea Buziașului, dinspre Timișoara înspre localitatea Moșnița Nouă, iar la sensul giratoriu din dreptul străzii Magnoliei a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.