Aglomeratie la vamile din vestul tarii. Cat de mult se asteapta la iesirea din tara

TIMISOARA. A inceput prima vacanta a elevilor, iar odata cu acest moment, si traficul din punctele de frontiera din vestul tarii s-a aglomerat.

CITESTE SI: Trasee deviate pentru mai multe autobuze si un troleibuz, la Timisoara 

Soferii care ies din Romania catre Ungaria, sambata dupa amiaza, au de asteptat chiar si aproape doua ore pentru a trece de controalele de la frontiera.

Conform sistemului informatic al Politiei de Frontiera, in vama Cenad se inregistreaza un timp de asteptare estimat la 20-30 de minute.

Traficul este insa foarte aglomerat la Nadlac I si Nadlac II unde, desi sunt deschise mai multe artere pe sensul de iesire din tara, soferii sunt nevoiti sa astepte in coloane. Aici, timpul estimat de asteptare este cuprins intre 80 si 110 minute.

CITESTE SI: ‘Nebuni’ prinsi pe contrasens pe Autostrada Vestului. Razie de proportii pe soseaua de mare viteza, soferi iresponsabili dati jos de la volan 

Cei mai mici timpi se inregistreaza la punctul de trecere de la Jimbolia, unde masinile trebuie sa astepte aproximativ 10 minute ca sa treaca frontiera.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Multumim Olanda!

    • Greșit, multumim USL, foștilor și actualilor securiști și politruci comuniști.