Biciclistul care a agresat sexual o tanara pe malul canalului Bega la Timisoara, arestat

TIMISOARA. Biciclistul care a incercat sa violeze o tanara pe malul canalului Bega in seara zilei de 5 octombrie a fost arestat pentru 30 de zile. Procurorii l-au prezentat pe barbat magistratilor de la
Judecatoria Timisoara care au decis ca agresorul sa fie anchetat mai departe de dupa gratii.

CITESTE SI: Tanara atacata si agresata sexual de un biciclist pe malul raului Bega la Timisoara 

Va reamintim, atacul s-a petrecut in seara de 5 octombrie, la doi pasi de centrul orasului, aproape de Baile Neptun.

Femeia, in varsta de 27 de ani, mergea spre casa dupa antrenamentul facut la o sala de sport. In zona podului Decebal, un barbat, care statea pe o banca langa o bicicleta, s-a napustit asupra ei, a trantit-o la pamant si a agresat-o sexual. Tanara a inceput sa tipe si a incercat din rasputeri sa ii tina piept agresorului care s-a speriat, s-a urcat pe bicicleta si a fugit.
Nu a reusit sa o violeze.

Femeia a sunat la 112, iar politistii de la Biroul Investigatii Criminale au inceput cercetarile. In urma verificarilor, oamenii legii au reusit sambata sa dea de urma individului, un barbat de in varsta de 36 de ani, care este un mai vechi client al politistilor, pentru mai multe furturi pe care le-a savarsit de-a lungul timpului in oras.
https://youtube.com/shorts/1W7nddXr0ug?feature=share

In data de 05.10.2022, în jurul orei 21:40, in timp ce se afla pe trotuarul situat pe malul raului Bega de pe Splaiul Nistrului din Timisoara, in apropierea intersectiei cu str. Petru Sfetca, inculpatul s-a apropiat din spate de persoana vatamata – in varstă de 27 de ani, a cuprins-o pe aceasta cu bratul drept împrejurul gatului, iar cu mana stanga a prins-o de gură si a trantit-o la pamant, unde a imobilizat-o la sol, tinand-o cu mainile de par si de gura si a amenintat-o ca o va arunca in rau daca va continua sa se opuna, după care a agresat-o sexual, fara ca persoana vatamata sa poata riposta in vreun fel„, transmit reprezentantii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara.

Tanarul e cercetat pentru viol, infractiune care include si agresiunile de natura sexuala.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. la ce legii am dat il scapam repede si il inrolam la noi in partid.

  2. Procurorii spun ca fata nu a avut posibilitatea sa riposteze, dar voi ziceti ca nu a violat-o… Cum vine asta?

    • Doamna, chiar vreti sa intre jurnalistii in detalii, sa va explice ce anume i-a facut bietei femei??? Unii sunteti bolnavi sa descoperiti amanunte dintr-astea… Infractiunea de viol cuprinde si toate celelalte tipuri de agresiuni sexuale, observ ca scrie limpede cum sta treaba in Codul Penal. Pentru descrieri pentru bolnavii la cap probabil va trebui sa va mutati pe alte saituri