Moartea misterioasa a unei fetite din Timis, care nu s-a mai trezit din somn ca sa mearga la scoala

TIMISOARA. Tragedie intr-o familie din Timis. O fata de 12 ani nu s-a mai trezit din somn ca sa plece la scoala. Vazand ca orice incercare de a o scoate din starea de inconstienta e in zadar, speriati, parintii au sunat la 112 sa ceara ajutor.

CITESTE SI: A transmis live momentul in care masina i-a fost lovita de tren. A incercat sa-si ia viata soferul de 27 de ani care s-a avantat cu masina pe calea ferata in Timis. Video ce va poate afecta emotional

Din pacate, medicii sositi in mare graba la casa familiei din Lugojel n-au mai putut face nimic pentru copila.
In ciuda manevrelor de resuscitare, fata n-a mai putut fi readusa in simtiri si a fost declarat decesul copilului.

Politistii au deschis o ancheta si incearca sa afle cum s-a produs nenorocirea.

In jurul orei 07:30, politistii Sectiei 6 Rurale Gavojdia au fost sesizati prin apel SNUAU 112 de o femeie din localitatea Lugojel, judetul Timis, cu privire la faptul ca fiica sa, in varsta de 12 ani, nu se mai trezeste, fiind in stare de inconstienta. Ajunsi la fata locului politistii au constatat ca cele sesizate se confirma, un echipaj SMURD Timis efectuand procedurile de resuscitare, din nefericire fiind constatat decesul minorei. In cauza, s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, cercetarile fiind continuate in vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului„, transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Pompierii au facut verificari pentru a vedea in ce stare era soba folosita de parinti pentru a se incalzi, aceasta intrucat, noteaza colegii de la lugojinfo.ro, apropiati ai familiei sustin ca fetita ar fi atras atentia recent ca in locuinta miroasea ciudat. Pana la interventia celor de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, casa fusese aerisita.

Anchetatorii asteapta acum ca medicii legisti sa puna concluziile raportului medico-legal dupa efectuarea autopsiei. Acestea ar putea deslusi misterul mortii fetei de 12 ani din Lugojel.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.