Accident cu 5 victime. Impact violent intre un microbuz si doua masini. Video

Cinci oameni au fost raniti intr-un accident, joi dimineata, in care au fost implicate un microbuz si doua masini la iesirea din Deva.

CITESTE SI: A iesit din garantie. Atentie, soferi, se inchide Pasajul Michelangelo timp de 3 zile, la Timisoara

Pompierii au intervenit cu un echipaj de descarcerare pentru a recupera unul dintre raniti, ramas captiv in masina zdrobita.

Echipajele de prim ajutor au acordat ingrijiri medicale si celorlaltor victime, care au fost transportate la acelasi spital.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

In jurul orei 11:00, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată prin cu privire la faptul că a avut loc un accident rutier pe strada Calea Zarandului (ieşirea din Deva, spre Arad).
La fața locului s-au deplasat poliţiştii rutieri care au stabilit, din primele verificări, că şoferul unui autoturism care se circula din direcția Deva – Brad, pe banda a doua, a semnalizat stânga pentru a efectua manevra de întoarcere, moment în care, din aceeași direcție de mers și pe aceeași bandă, un alt autoturism (care nu a păstrat distanța corespunzătoare în mers) a acroșat cu partea dreapta autoturismul care semnaliza stânga, după care a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară (în care se aflau conducătorul autoturismului și trei pasageri) care circula pe banda a doua, din direcția Brad-Deva, care a fost proiectată în afara părții carosabile.
După impact, o roată a autoutilitarei s-a desprins și a fost acroșată de un alt autoturism cu numere de Ungaria, care se deplasat pe banda I a sensului de mers Brad-Deva.
Cele patru persoane aflate în autoutilitară au fost transportate la Spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale și a stabilirii diagnosticului.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, transmit reprezentantii IPJ Hunedoara.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. cred ca ungurul a venit sa ne fure Ardealul