Cea mai tupeista hoata din Timisoara. A fugit din supermarket cu un aspirator, un mixer si o placa de par

TIMISOARA. Hoata prinsa de paznicii unui supermarket luni seara, dupa ce a trecut cu cosul plin de casa de marcat, fara sa si plateasca cumparaturile de aproape 4000 de lei.

CITESTE SI: Aproape 40.000 de porci vor fi omorati langa Timisoara. Pesta porcina confirmata oficial. Se iau masuri pentru protejarea a doua ferme 

O femeie in varsta de 27 de ani a intrat intr-un supermarket dintr-un mall din Timisoara, si-a pus in cos mai multe electrocasnice, dar si mancare. A crezut ca nu o vede nimeni si a disparut din magazin ocolind casa de marcat.

Tanara a fost observata la timp de agentii de securitate, care au oprit-o. In cosul femeii au gasit un aspirator vertical, un mixer de bucatarie, o placa de par, o pereche de casti, dar si diferite produse alimentare. Produsele aveau o valoare totala de 3915 lei.

Paznicii au chemat politia, iar tanara a fost retinuta pentru 24 de ore si dusa in Arestul Politiei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.