Tanarul care oprea gazul si curentul locuitorilor dintr-o comuna de langa Timisoara a fost prins. Foto

TIMISOARA. Se plimba pe strazi in Ghiroda, se oprea la porti si inchidea robinetele de gaz ori curent, acolo unde reusea. Zeci de locuitori s-au trezit astfel, zilele acestea, cu utilitatile intrerupte in gospodarii.

CITESTE SI: Tragedie pe calea ferata in Timis. Tanar mort dupa ce a fost lovit de tren 

Isprava apartine unui tanar de 32 de ani, bolnav psihic, care nu este la prima abatere de acest fel. In trecut a mai oprit robinete in Ghiroda si chiar a anuntat plasarea unei bombe la mall in Timisoara, fapte pentru care a fost amendat cu 4000 de lei si mai apoi internat periodic la i clinica de psihiatrie.

Acum, barbatul a fost descoperit de angajatii Politiei Locale Ghiroda.

Cetățeanul care a întrerupt alimentarea cu gaz și curent a unor gospodării din Ghiroda a fost reținut și predat instituțiilor abilitate.
Din cauza faptului că este reținut din nou pentru aceleași fapte, se încearcă internarea lui pe o perioadă mai lungă pentru a împiedica orice comportament care ar putea reprezenta un pericol pentru el și pentru cei din jur„, transmit reprezentantii Primariei Ghiroda.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Omul a ajutat alti oameni sa economiseasca la factura.
    Pe guvernanti nu ii aresteaza nimeni ca au bagat tara in haos si la energie au vandut resursele tarii pe nimic, acum fiind obligati sa le cumparam de 4-5 ori mai scump decat daca apartineau poporului roman.

  2. Individul ăsta a creat probleme și în zona fratelia duminica 9 octombrie. Ora 16 – 17. Sa oprit gazul de câteva ori.

  3. vroia si el sa fie eco friendly….saracu…..