Tragedie pe calea ferata in Timis. Tanar mort dupa ce a fost lovit de tren

TIMIS. Accident mortal pe calea ferata, luni dimineata. Un tanar a fost lovit de tren la Lugoj.

CITESTE SI: Se inchide circulatia pe un pod de langa Lugoj, dupa ce a crapat structura de rezistenta. Pe alte doua din Timis sunt restrictii

Tragedia s-a petrecut in zona strazii Jabar, la aproximativ 2 km de gara din Lugoj. Se pare ca tanarul traversa liniile de cale ferata si a fost surprins de locomotiva unui tren care se apropia.

Din primele date, mecanicul nici nu a observat ce s-a intamplat. Aceasta pentru ca politistii chemati la fata locului presupun ca nenorocirea s-ar fi petrecut cu cateva ore inainte de a fi descoperit cadavrul de catre un lugojean care sta in apropiere, noteaza Lugojinfo.ro.

Politistii de la Transporturi fac cercetari pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia, daca a fost vorba de un accident sau de o sinucidere. Barbatul nu avea vreun act de identitate asupra lui.

La data de 10 octombrie 2022, în jurul orei 11:00, politistii Postului de Politie Transporturi Lugoj au fost sesizati de catre un cetatean cu privire la faptul ca pe calea ferata 212 din Lugoj, se află cadavrul unui barbat. Politistii efectueaza verificari in vederea identificarii barbatului cat si pentru a stabili circumstantele producerii incidentului. A fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

UPDATE: A fost identificat tanarul care si-a pierdut viata pe calea ferata. Este vorba de un barbat de 27 de ani din Lugoj. Politistii incearca sa afle in ce conditii s-a produs tragedia.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.