Tragedie in Timis. O tanara s-a injunghiat in picior in timp ce se certa cu sotul si a sangerat pana a murit

TIMIS. Incident mortal intr-o localitate din Timis dupa o cearta intre soti intr-o gospodarie. O tanara de 32 de ani a murit.

CITESTE SI: Un mort si trei raniti, printre care un copil de 5 ani, intr-un accident pe autostrada Deva-Timisoara

Totul s-a intamplat intr-o familie din Stamora Germana, sambata seara. Sotul i-a reprosat nevestei ca intrece iarasi masura cu bautura. S-a iscat o cearta in toata puterea cuvantului, iar sotia a insfacat un cutit. Si=a nimerit propriul picior si a atins artera femurala.

Cand a vazut ca incepe sa sangereze puternic, barbatul a cerut ajutor la 112.
Medicii au sosit in mare graba, insa in ciuda manevrelor de resuscitare, n-au putut sa o readuca in simtiri pe tanara de 32 de ani.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cu precizie ce s-a intamplat in casa familiei de s-a ajuns la tragedie.

„La data de 8 octombrie 2022, în jurul orei 19:10, polițiștii Secției 8 Rurale Deta au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Stamora Germană, s-a înjunghiat cu un cuțit în picior.

Deși au fost efectuate manevre de resuscitare de către echipajul de Ambulanță ajuns la fața locului, fiind atinsă artera femurală, s-a constatat decesul.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Nu era prea desteapta betiva…oare ce s-ar intampla daca toti „setosii” s-ar injunghia la nervi ???

  2. Pacata ca uni nu au un neuron,sa te injunghi in picior din cauza bauturi,nu mai bn pleca in oras sau la plimbare.
    De ar face toti asa ar mai scadea populatia. 😂