Operatiune ca in filme a politistilor din vestul tarii, pentru capturarea unui tanar dat in urmarire internationala. Dispozitiv cu tepi pentru oprirea masinii. Video

Ca in filmele de actiune. Politistii din judetul Caras-Severin l-au depistat in trafic pe un tanar de 23 de ani, care era cautat de autoritatile din tara vecina, Ungaria, pentru trafic de migranti. Ca sa il opreasca din goana nebuna, oamenii legii au folosit dispozitivul cu tepi.

CITESTE SI: Firma care construieste Centura Sud Timisoara si cea care face descarcarea de pe autostrada la Sanandrei, pentru a doua oara pe Lista Neagra a Ministerului Transporturilor. Ar putea sa nu mai fie primite la licitatii in Romania

Intreaga intamplare este povestita pe larg de Ministerul Afacerilor Interne.

Un politist l-a identificat pe tanarul de 23 de ani la volanul masinii pe care o conducea.
Imediat a dat prin statie.
– E cel cu mandatul european de aducere. Conduce autoturismul cu numarul de inmatriculare …. Se indreapta catre localitatea Slatina. Am pornit in urmarirea lui.
Apelul a fost auzit de colegii acestuia care s-au organizat pentru prinderea celui care era dat in urmarire internationala.
– Il asteptam la… sa ne spui cand sunteti in apropiere ca sa intindem dispozitivul de blocare a rotilor.
– Gata! Puteti intinde… ne apropiem, a spus in statie politistul aflat in urmarirea fugarului.
Dispozitivul cu tepi a fost intins, iar masina urmaritului a fost oprita.
Imediat aceasta a fost inconjurata de politisti. Soferul a incercat sa accelereze pentru a pleca, dar a fost scos imediat din autoturism si imobilizat”, scrie pe Facebook, MAI.

In masina au fost gasite doua seturi de placute de inmatriculare, mai multe tefefoane mobile, un spray iritant lacrimogen, un cutit si o rozeta metalica de tip box.
Barbatul a fost retinut si urmeaza sa fie predat autoritatilor din Ungaria, cele care au emis mandatul european de arestare pentru trafic de migranti.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Modul normal de a-l opri pe suspect. Fara impuscaturi ca in alte tari mai “civilizate”.

  2. Bă..deschide ușa Bă! Și Bă a deschis-o.

  3. l-au prins pentru ca au bmw uri in dotare :)))

  4. Da mașina prinsă de echipajul Daciei, seamănă tare cu un bemeweu