Un mort si trei raniti, printre care un copil de 5 ani, intr-un accident pe autostrada Deva-Timisoara

Un accident rutier, in care a fost implicat un microbuz, a avut loc pe autostrada A1, pe sensul de mers Deva- Timisoara. Microbuzul a intrat in plin intr-un parapet.

CITESTE SI: Firma care construieste Centura Sud Timisoara si cea care face descarcarea de pe autostrada la Sanandrei, pentru a doua oara pe Lista Neagra a Ministerului Transporturilor. Ar putea sa nu mai fie primite la licitatii in Romania

In urma impactului, un barbat a murit, iar alti doi adulti, un barbat si o femeie, precum si un copil de 5 ani au fost raniti si dusi de urgenta la spital, la Deva.

Au intervenit: Sectia de Pompieri Ilia si Garda de Interventie Dobra cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma, o autospeciala dotata cu modul de descarcerare si un echipaj SMURD.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.