iSmile Dental, clinica dentara premium din Timisoara care vine cu un concept inovator in domeniu: ‘Stomatologie cu Empatie’ – tratarea pacientilor anxiosi prin tehnici de specialitate

TIMISOARA. Vizita la medicul dentist poate fi una placuta, fara temeri si fara durere. O demonstreaza din plin iSmile Dental, clinica din Timisoara care a implementat cu succes cel mai nou concept in domeniul ingrijirii dintilor.

‘Stomatologie cu Empatie’ este sloganul dupa care se ghideaza profesionistii din diversele ramuri ale stomatologiei, la iSmile Dental.
Astfel, aici, atat medicii cat si asistentele sunt instruiti sa gestioneze cu mult tact si intelegere anxietatile tuturor pacientilor prin tehnici de specialitate.

Statistic vorbind, 90% dintre oameni au fobie de dentist, si tocmai acest lucru este tratat, inainte de toate, la iSmile Dental.

Cu multa rabdare, dar si cu comunicarea in termenii potriviti, medicii stomatologi reusesc sa le induca o stare de calm pacientilor, dupa doar 2 sedinte. Apoi, dupa ce constientizeaza ca se afla intr-un mediu sigur si in grija unor profesionisti, oamenii isi inving cu adevarat frica de dentist, iar fiecare tratament este administrat intr-o atmosfera de incredere si relaxare.

Acesta este momentul in care medicii isi pot face treaba la cel mai inalt nivel, mai ales ca lucreaza cu aparatura de top, de mare precizie.

Noi, medicii de la iSmile, intelegem temerile pacientilor, si tocmai de aceea vrem sa venim in ajutorul lor. Avem in clinica aparatura moderna si folosim tehnologii inovatoare, precum anestezia fara ac, centrifuga cu plasma, pentru vindecarea de pana la 7 ori mai rapida, gingivectomie cu laser, pentru precizie si zero sangerare, implanturi realizate in doar 24 de ore Fast&Fixed, dar si scanner pentru amprente digitale. Tocmai de aceea, pentru a avea cele mai bune rezultate, este important sa dam dovada de rabdare si sa comunicam cu pacientii, pentru a-i determina sa isi invinga temerile„, a precizat dr. Sonia Constantinescu, specialist implantologie, fondator Clinica iSmile Dental Timisoara.

Pacienti care din cauza fricii de dentist au ajuns sa aiba un zambet incomplet, cu dinti lipsa, carii frontale, lucrari vechi neadaptate, desi isi ascund zambetul, nu isi pot invinge teama de dentist.

Acum exista tehnici moderne si aparatura moderna pentru a gestiona astfel de cazuri.

Stomatologii nostri folosesc tehnici minim invazive de preparare a dintilor, astfel incat substanta dentara inlaturata este redusa extrem de putin. Un exemplu bun si de actualitate sunt fatetele dentare pentru care, la inceput, prepararea presupunea sacrificare a pana la 2-3 mm de smalt. Acum, prin tehnici moderne, putem prepara pana la 0.5 mm de smalt pentru aceste fatete.

Dupa o astfel de reabilitare a zambetului, efectiv vedem cum oamenii se transforma si infloresc. Zambesc din nou cu incredere si isi recapata pofta de viata„, a adaugat medicul Sonia Constantinescu.

iSmile Dental este un brand care se afla pe piata timisoreana inca din 2016, clinica din Braytim fiind cea de-a doua deschisa. De atunci, este alegerea pacienților din Timisoara, dar si din strainatate pentru serviciile dentare. Fondatoarea, Sonia Constantinescu, este membru in L’Ordre des Dentist Chirurgiens si are drept de practica in trei tari – Romania, Franta si Belgia. A strans in jurul sau o echipa formata din medici pasionati care predau si in cadrul UMF Victor Babes din Timisoara, acoperind astfel toate ramurile stomatologiei. Mai mult, clinica este acreditata de TUV Austria, avand aici cele mai inalte standarde de exigenta prevazute la nivel european.

Clinica iSmile Dental se afla pe strada Gavril Musicescu nr. 153, in Timisoara, si numara mai multe cabinete dentare high tech, dotate cu aparatura de ultima generatie menita sa simplifice si sa scurteze timpul de executie al oricaror lucrari dentare.


Mai multe detalii despre clinica si despre serviciile pe care le ofera pot fi gasite pe site-ul  www.ismiledental.ro sau pe retelele de Social Media, Facebook Clinica Ismile Dental ori Instagram: ismile_dental_timisoara, dar si la numarul de telefon 0754.205.557.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Să fim seriosi, oamenii nu au fobie de dentist, ci de prețurile absolut aberante ale tratamentelor dentare.