A iesit sa-si plimbe cainele si a disparut in Timisoara. Politistii ne cer ajutorul pentru gasirea unui barbat. Daca il vezi, suna la 112!

TIMISOARA. Familie speriata la Timisoara. Un barbat de 66 de ani, iesit marti dupa-amiaza sa-si plimbe cainele, a disparut fara urma in zona Buziasului. Rudele au anuntat politia.

CITESTE SI: 6 sensuri giratorii noi, treceri de pietoni si stalpisori flexibili intre benzile de circulatie, pe soselele ce leaga Timisoara de Giroc, Dumbravita, Mosnita si Sanmihaiu Roman

Ioan Biurghea era are 1,55 m inaltime, 55 de kilograme, par carunt, tuns scurt, ochi caprui.

In momentul disparitiei purta o vesta neagră, bluza albastra, pantofi maro, sapca de piele neagra si pantaloni albastri.
Cainele ce il insotea este un bichon de talie mica, alb, in varsta de 5 luni.

Oricine il vede e rugat sa sune la 112.

Distribuie si tu, pentru ca informatia sa ajunga sub ochii cat mai multor oameni, poate il gasim pe Ioan Biurghea!

UPDATE: Barbatul disparut ieri la Timisoara a fost gasit miercuri, la scurt timp dupa ce fotografia sa a fost publicata. Politistii anunta ca Ioan Biurghea ratacea pe strada Tibiscum si ca nu a fost victima vreunei infractiuni.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.