Medici’s, formatori recunoscuti in servicii private de sanatate

Clinicile Medici’s Timișoara sărbătoresc în acest an un sfert de veac în sănătate. În 1997, anul în care Medici’s „a pus fundația” primei clinici private în Timișoara, cei patru colegi care și-au luat inima în dinți și au făcut pasul în privat, doreau doar să își profeseze medicina într-un mediu civilizat, uman, performant, apropiat de oameni.

Unde a ajuns Medici’s în acest sfert de veac, din 1997 și până în 2022? Și cât de complicat a fost? Ce înseamnă Medici’s-ul azi? Un vibe pozitiv, o armonie de sănătate, cultură, artă și speranță în mai bine. Dragoste și respect pentru oameni. Excelență în profesie. Inovație și viziune. Respectarea fiecărui angajament asumat. Sau dacă ar fi să ne rezumăm doar la cifre… O echipă cu peste 200 de profesioniști. Cinci clinici și un spital în dezvoltare. Peste 100.000 de pacienți care ne trec pragul anual. Peste 40.000 de abonați permanenți. Peste 300 de companii client, în întreaga țară. Parteneriate academice cu universități de prestigiu. Implicare activă în comunitate. Cinci standarde internaționale de calitate. Multiple premii și distinții locale și naționale.

Dincolo de toate acestea, Medici’s s-a poziționat ca un formator de profesioniști în servicii private de sănătate. Sunt medici care au venit și continuă să vină în serviciile de sănătate ocupațională din Medici’s (medicina muncii, siguranța transporturilor, medicină aeronautică, securitate națională) pentru că știu că, deși nu vor întâlni un mediu comod, vor putea să își dezvolte o expertiză înaltă, într-o echipă extrem de competitivă.

Pe serviciile de suport (asistenți recepție, call center și customer care) absolvenți de universitate, politehnică sau științe agricole vin în Medici’s pentru a-și dezvolta competențe de customer care, suport, comunicare, marketing și management.

Chiar în serviciile clinice oferite prin cele peste 35 de specialități medicale, medicii sunt formați pentru a înțelege serviciile din mediul privat și nevoile pacienților care se adresează clinicilor private: empatie, înțelegere, respect, atitudine prietenoasă și corectă, încredere, integritate. Prin toate acestea, Medici’s a reușit să se poziționeze ca o reală școală în servicii cu o calitate superioară, o bună parte dintre angajații care au trecut prin Medici’s făcând o carieră de succes în Medici’s sau în alte sectoare de servicii.

Unul dintre principalii factori de succes a Medici’s a fost inovația și creativitatea continuă, combinată cu o mare stabilitate a echipei de management și a experților din Medici’s.

 

 Satisfacția fiecărui pacient, a fiecărui colaborator și a fiecărui angajat, au fost și rămân repere importante pentru Medici’s.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.