Ceremonia Schimbului de Garda din Cetate, ca acum 300 de ani, de la Timisoara, isi schimba din nou programul

TIMISOARA. Asociatia Reconstituiri Istorice Timisoara face un anunt important pentru iubitorii ceremoniei care se desfasoara deja de ani buni in inima orasului duminica de duminica.

CITESTE SI: Se inchid strazi si se restrictioneaza circulatia in zona centrala la Timisoara, rute schimbate pentru autobuze si troleibuze 

Avand in vedere ca zilele vor fi din ce in ce mai scurte, schimbarea Garzii din Cetate, care are loc in Piata Unirii, isi schimba ora.

Dragi prieteni ai Schimbului de Garda, cu mare placere va aducem la cunostinta faptul ca in luna octombrie spectacolele noastre vor incepe in toate duminicile la ora 17:00. Va asteptam sa ne fiti alaturi si astfel sa ne bucuram impreuna de momentele de reconstituire pregatite pentru dumneavoastra„, transmit reprezentantii Asociatiei Reconstituiri Istorice Timisoara.

Astfel, duminica, 2 octombrie, timisorenii sunt asteptati sa urmareasca spectacolul Schimbului de Garda din Cetate de la ora 17.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.