Placinte cu mere si ludaie, gratare si vinuri asortate, minunatii pentru spais. Bunatati de te lingi pe degete si multa distractie la Muzeul Satului din Timisoara unde toata lumea e asteptata la Festivalul culinar multietnic si la Roadele Toamnei

TIMISOARA. Se anunta mare sarbatoare la Muzeul Satului Banatean din Timisoara, unde are loc editia din 2022 a Festivalului culinar multietnic si roadele toamnei.

CITESTE SI: Metalul topit transformat in opere de arta. Parcul de langa Timisoara inzestrat cu lucrari valoroase, semnate de 3 artisti de top. Foto 

Evenimentul este programat in 1 – 2 octombrie si va debuta sambata cu incepere de la ora 10:00.

Pe parcursul celor doua zile, vizitatorii vor putea degusta bunatati din spaisul banatean. Pe langa legumele si fructele ce isi vor gasi locul in camarile banatenilor dornici sa-si faca aprovizionarea de iarna, de la festival nu vor lipsi placintele cu mere sau ludaie si nici gratarele, micii si carnaciorii ce se vor asorta de minune unor vinuri proaspete.

De asemenea, la muzeu vor fi prezenti si mesteri populari, iar pe scena vor urca solisti indragiti, dar si ansambluri populare.

Intrarea la eveniment este libera.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.