Doua goluri cu capul aduc un punct pentru Politehnica Timisoara, pe terenul liderului Unirea Dej

TIMISOARA. Politehnica Timisoara reuseste sa obtina un punct in deplasarea de la Unirea Dej, dupa sase meciuri oficiale in care nu a marcat niciun gol.

CITESTE SI: Victorie pentru SCM OHMA Mozzart Bet in primul meci la Cupa Timisoara. Banatenii joaca din nou duminica

Ardelenii erau lideri in Liga a II-a inaintea acestei etape, erau mari favoriti, insa „alb-violetii” au avut puterea de a reveni de doua ori si de a termina la egalitate, 2-2.

Inceputul de meci nu a fost unul bun pentru echipa antrenata de Bogdan Andone. A primit gol dupa 10 minute, printr-un sut deviat de la aproximativ 20 de metri, expediat de Militaru. Perioada de seceta a Politehnicii s-a incheiat in minutul 26 al partidei, atunci cand Marin Mudrazija, atacantul echipei de pe Bega, a marcat cu capul in urma unui corner.

La aproximativ 10 minute dupa revenirea de la cabine, Unirea Dej avea sa marcheze de la punctul cu var. A transformat Alex Pop, care l-a trimis in directia opusa pe goalkeeper-ul Politehnicii. Banatenii au reusit sa revina inca o data, spre final de joc, tot in urma unui gol cu capul. Silviu Pana de aceasta data, din plonjon. Avea sa fie si scorul final, un rezultat pozitiv si datator de sperante pentru un viitor apropiat mai bun al Politehnicii Timisoara.

Chiar am facut un meci bun, un meci pe care trebuia sa-l castigam. Dejul nu ne-a surprins cu nimic, in afara de doua situatii, in care a si marcat, nu a avut alte ocazii. Din pacate nu am reusit sa castigam cele trei puncte. A fost un meci bun facut de echipa noastra. La fiecare meci se intampla astfel de faze (n.r. baloane deviate), nu stiu ce se intampla, dar trebuie sa vorbim… Trebuie discutat si sa vedem ce trebuie sa facem, caci ori ca e corner, ca e faza fixa, cum a fost si acum penalty-ul acesta, dupa o deviere, si le-am dat sansa sa aiba 11 metri. Nu stiu daca s-a schimbat moralul, noi trebuie sa ne adunam cat mai repede si sa facem mai multe puncte, pentru ca stam rau in clasament. Trec etapele si ne scufundam din ce in ce mai rau si dupa aceea nu mai putem sa iesim de acolo, pentru ca nici norocul nu tine cu noi. Jucatorii trebuie sa inteleaga ca au venit aici la Timisoara si nu e un club oarecare. Trebuie sa dea totul pe teren, pentru ca suporterii nu accepta jumatati de masura„, a declarat dupa meci Ioan Mera, directorul sportiv al Politehnicii.

Unirea Dej: Railean – Maftei, Burdeț, D. Pop, Roș, Ad. Pop, Militaru, Kereki (c.), Cocian, Al. Pop, Blaj. Antrenor: Dragoș Militaru.

Politehnica Timisoara: Kukich – D. Radu, Tsvetkov, Germinio, Bocsan (c.), Oanea, Pureca, Plantak, Pană, Bîrnoi, Mudrazija. Antrenor: Bogdan Andone.

In runda viitoare, Politehnica Timisoara va evolua pe teren propriu, la inceput de octombrie, impotriva Concordiei Chiajna.

Foto: Unirea Dej oficial

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.