Cautari disperate in Timis si Caras – Severin dupa o bunicuta ce s-a ratacit dupa ce a coborat din tren in statia gresita

TIMISOARA. Operatiune de cautare in noapte, pe o ploaie torentiala. O multime de oameni, pompieri si politisti din doua judete, Timis si Caras-Severin, au scotocit zona din vecinatatea caii ferate intre localitatile Jena si Sacu, dupa ce o batrana a anuntat la 112 ca s-a ratacit, dupa ce a coborat din tren intr-o statie CFR gresita.

CITESTE SI: Se deschide punctul de frontiera cu Serbia de pe cea mai lunga pista de biciclete din Romania, care porneste de la Timisoara 

3 echipe de salvare din cadrul Detasamentului de pompieri Lugoj, dar si politisti au pornit in cautarea femeii de 78 de ani. Dupa ce a dat alarma, batranei i s-a descarcat bateria telefonului, astfel ca nu le-a putut oferi cautatorilor indicii importante pentru a stabili unde anume se gaseste.

Dupa aproape 30 de minute, insa femeia a fost gasita aproape de liniile de tren, intr-o zona impadurita.

Un echipaj SMURD a preluat-o pe batrana, iar dupa evaluare, medicii au stabilit ca femeia e in afara oricarui pericol. A fost incredintata in siguranta familiei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.