Muste in farfurii si pe mancare, straturi groase de grasime arsa in bucatarii, produse expirate, mucegai si mizerie cat cuprinde in restaurante si saormerii din Complexul Studentesc din Timisoara. 5 localuri cunoscute, inchise de OPC. Foto

TIMISOARA. Comisarii de la Protectia Consumatorului au facut o noua descindere in localuri din Timisoara, avand in vedere ca, odata cu inceperea anului scolar, numarul clientilor este in continua crestere. De data aceasta, cei de la OPC au controlat 13 restaurante si fast food-uri din Complexul Studentesc.

Comisarii si-au pus mainile in cap cand au vazut dezastrul gasit in cele mai multe dintre localurile verificate. Inspectorii au gasit vitrine vechi, ruginite si pline de mizerie, produse alimentare expirate sau tinute in temperaturi prea mari, iar mustele zburau in voie peste farfuriile cu mancare. Iar in unele dintre bucatariile verificate mizeria era la ea acasa, iar pe aparatura era un strat gros de grasime arsa.

In urma controalelor, reprezentantii OPC au dat 13 amenzi, in valoare toata de 160.000 de lei, dar si avertismente, iar 5 localuri au fost inchise. Intre acestea se numara restaurantul Dinar, Pizzeria Napoleon si fast-food-ul Pret a Manger, dar si doua saormerii, Minna Delicios și Dolini.

De asemenea, au fost oprite de la vanzare toate produsele expirate ori pastrate la caldura.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Mnoa amu unde mai halesc holteni???

    • holtenii* ca e in cazul acuzativ, banatean agramat

      • Se scrie Diareea nu Dyanna, ca asa sunteti invatati voi corect gramatical, toti holtenii sunt cu gramatica la zi, mai putin cu civilizatia.

      • Te-ai trezit sa te dai desteapta si ai dat cu bata in balta.
        Se scrie „holtenii” daca e la nominativ. Cine halesc? – Holtenii, care este subiect in acest caz.
        Daca ar fi la acuzativ, cum ai pretins ca ar fi corect, atunci altul este subiectul. Singurul care se potriveste gramatical este „eu”. Adica „amu unde mai halesc EU holteni”. Ce halesc? Raspuns la acuzativ: holteni.
        Poate chiar asta a si vrut @ioan sa scrie :). Halea omu holteni si acum ii ia mai mult timp sa ii gaseasca, pe la saormeriile din cartiere.
        Una peste alta, te-ai bagat in seama pretinzand ca esti ceea ce nu esti de fapt. Ca multi dintre olteni… Nu zic ca toti, nici ca majoritatea, ca nu am facut statistici, pentru ca sunt si multi olteni de treaba. Dar voi, oltenii, mai mult decat cei din alte provincii, va bagati in seama cand nu e cazul.

        • Apăi măi pruncule limba română e plină de finețuri..corect ai punctat desi sa sti ca multora li se rupe de gramatică…in final dai in gura mami lor de sarakii 😂😂😂

      • Tu baloaso ma kk pe tine si pe toată nația ta și implicit și pe gramatica ta
        Sper ca înțelegi ca nu sunteți bine veniți în Timiș oara

      • Din pacate ioan are dreptate…sunteți majoritate niște untermensche ..prin felul de fi și prin gândirea de kkt ce o aveți…amestec de țiganii borați Viața mea recunoaște că pute complexul a sculament dentar de la o poștă 😂😂😂

    • Ioan, ce esti asa de pornit pe olteni, ti-au frecat femeia, sau pe ma-ta? O sa mori asa cum esti: un agramat obosit si frustrat. No ce proste esti, tualai domne.

      • Ioan o dat muie lu mata si la cam 90% din sarakiile din complex…nu uita de ip

  2. Oare cine i-a anunțat, despre control, pe cei de la Like Pub, că ieri, birtul a fost închis și nu știam de ce ???!!! Am aflat acum dimineața. Este clar că au fost avertizați !!!

  3. SA VEZI ACUM CA MAJORITATEA POSTACILOR DE LA PSD SUNT BOLNAVI CA DE ACOLO SE APROVIZIONAU

  4. Fritz e de vina , nu-i asa ? 🙂

  5. Săracii, cei din industria Horeca, care au fost loviți de pandemie, acum sunt loviți de controale… Cei din Horeca niciodată nu și-au respectat clienții, ii intereseaza doar câștigul și ofera servicii de cea mai proastă calitate. Iar aceasta se vede în urma controalelor care ar trebui făcute mai des și la toți.

    • Industria oSPITALității – mănânci la ei, îți faci siesta la SPITAL !!!

  6. sunt convins ca 99% din localurile din oras (in cazul optimist) nu respecta normele de igiena si de stocare a produselor. dar controalele astea se fac la cerere, cu dedicatie, samd. Cum zice colega mai sus, de ce Like Pub era inchis fix in ziua controalelor?

    • Pentru că este „al cui trebuie” !

  7. In piata din Mehala pe când ajungeți domnilor inspectori?Poate vreți un mic sau un langoș,sau mai in interiorul pietei un meniul zilei…

  8. Profesor creștin din Irlanda, trimis la închisoare, după ce a refuzat să numească un băiat drept fată…..
    Elvetienii nu vor avea voie sa aiba mai mult de 19C in casa iarna. Cine nu respecta ordinul poate face pana la trei ani inchisoare…
    Fermier american arestat pentru ca vindea lapte proaspat…

    Noi am incercat sa va avertizam.. dar ati fost prea prosti sa pricepeti.. asta e abia inceputul.. urmeaza CBDC care va uni tot

  9. Cam tarziu. Spaguta a fost mica anu asta sau?

  10. Mina deliciosa livreaza online nestingherita…cum au inchis-o?