Tragedie, nu departe de Timisoara. Barbat mort dupa ce s-a prabusit de la 30 de metri inaltime

TIMISOARA. Sfarsit teribil pentru un barbat, miercuri, in Timis. Acesta lucra la inaltime, pe o antena, si a cazut in gol de la aproape 30 de metri.

CITESTE SI: Deturnare de fonduri in administratia Fritz? O parte din subventia de la Guvern pentru ajutorarea populatiei, ‘bagata’ in pierderi tehnologice ale Colterm, iar aproape 10 milioane de lei, ‘pierduti’ in facturi gresite ale Societatii de Termoficare. Ce a descoperit Curtea de Conturi la Primaria Timisoara 

Accidentul s-a petrecut la Ianova, localitate aflata la 20 de kilometri de Timisoara.

Imediat, la locul accidentului au intervenit echipajele medicale. Din nefericire, doctorii n-au mai putut face nimic pentru barbatul de 53 de ani.

In jurul orei 10:50, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în localitatea Ianova din județul Timiș, un bărbat ar fi căzut de pe o antenă radio.

Ajunși la fața locului polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 53 de ani, a căzut de la o înălțime de aproximativ 30 de metri, în timp ce executa lucrări de mentenanță la o stație de monitorizare spectre radio, rezultând, din nefericire decesul acestuia.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și nerespectarea măsuri legale de securitate și sănătate în muncă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii Politiei Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.