Fara gol marcat in ultimele 350 de minute, Poli Timisoara vrea sa scoata ceva pe terenul unei nou-promovate cu rezultate bune

TIMISOARA. Spre deosebire de Poli, reprimita in liga secunda dupa ce a retrogradat, Otelul Galati, o echipa renascuta si ea din dragostea suporterilor, a promovat pe bune si joaca fotbal. Lucru ce nu se poate spune despre banateni, care desi au adus 15 jucatori nu arata nimic pe dreptunghiul verde.

CITESTE SI: Au invatat lectia. Doar doi ghinionisti au ramas fara masini dupa ce le-au lasat pe prima banda pe strada Maresal Constantin Prezan, la Timisoara. Foto 

Asadar, partida de la malul Dunarii pleaca cu o favorita certa, Otelul si in acest moment orice rezultat in afara de „1”, poate fi considerat o surpriza. Pentru Poli chiar a venit momentul sa arate ca poate face si surprize, desi in mod normnal acesta ar fi fost un meci de „2” tinand cont de experienta jucatorilor si valoarea loturilor.

E o deplasare dificila, o echipa puternica, chiar daca e nou promovata e un club sanatos. Sunt foarte bine structurati, foarte bine pregatiti si din punctul meu de vedere e o echipa care are sanse reale de a prinde play-off-ul iar apoi, mai departe, chiar posibil sa promoveze in Liga I. E o echipa disciplinats, stim foarte bine stilul lui Dorinel Munteanu, o echipa muncitoare, artagoasa, mai ales pe teren propriu, tocmai de aceea trebuie sa ajungem la ora jocului foarte bine motivati, foarte bine pregatiti, sa incercam sa punem probleme pe faza ofensiva si e obligatoriu sa obtinem un rezultat pozitiv la meciul de sambata”, a declarat Bogdan Andone, antrenorul principal al Politehnicii.

Partida ACS Suporter Club Otelul Galati – Politehnica Timisoara se disputa sambata, de la ora 11.30 (transmisa de Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport), in etapa a V-a a Ligii 2. Inaintea acestui joc moldovenii ocupa pozitia a 5-a, cu opt puncte obtinute din primele patru jocuri, in timp ce alb-violetii sunt doar pe 15, cu patru puncte acumulate din tot atatea meciuri disputate.

Jocul va fi arbitrat de Iulian Calin din Stefanesti – Arges, ajutat de Iulian Branza din Botosani si Cosmin Cercel din Piatra Neamt.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.