Avantul Periam, calificata al doilea an consecutiv in turul 3 al Cupei Romaniei

TIMIS. Avantul Periam se alatura Ghirodei si Dumbravitei in turul al treilea al competitiei surprizelor, dupa ce a trecut de una dintre colegele de serie din liga a III-a.

CITESTE SI: Bega, primul canal de navigatie interioara din Romania cu semnalizare costiera pe toata lungimea. Este si singurul din tara care are harta electronica de navigatie 

Roland Kuhn a deschis scorul inca din minutul 5 al duelului cu Progresul Pecica, pentru ca in minutul 21 Alexandru Gaspar sa transforme o lovitura de la 11 metri si sa stabileasca si scorul primei parti, 2-0 in favoarea Periamului.

Si partea a doua a fost echilibrata, dar tot gazdele au dezghetat tabela prin Alexandru Pituc, in minutul 67. Progresul a punctat in minutul 88 prin Bogdan Bozian, prea tarziu pentru a mai pune insa in pericol calificarea formatiei timisene.

Dupa aceasta calificare, Periamul revine in acest final de saptamana la partidele de campionat. Avantul va juca vineri, tot pe teren propriu cu Pobeda Star Bisnov.

Foto: sportarad.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.