A fugit de langa bunica ei, in Piata Traian din Timisoara, si e de negasit. Politistii cauta o fata disparuta. Daca o vezi, suna la 112!

TIMISOARA. Politistii de la Investigatii Criminale sunt in alerta si incearca sa gaseasca o fata de 14 ani care a disparut ziua in amiaza mare din Piata Traian din Timisoara.

CITESTE SI: Studentii arunca in aer chiriile la Timisoara. Unde sunt cele mai ieftine apartamente

Copila era luni la pranz impreuna cu bunica ei in zona Traian. In jurul orei 13.00, fata a profitat de un moment de neatentie al batranei si a plecat intr-o directie necunoscuta. In zadar a cautat-o bunica, caci nu a gasit-o. Mai mult, nu a ajuns nici acasa, asa ca familia, speriata, a cerut ajutorul politistilor.

Sara Rebeca Apavaloae are 1.40 m inaltime, 50 kg, par lung roscat si ochii verzi.
In momentul disparitiei, fata purta pantaloni albastri, un tricou negru si pantofi sport.

Oricine o vede ori poate oferi informatii despre adolescenta e rugat sa sune la 112.

UPDATE: Fata a fost gasita de politisti acasa la iubitul ei pe strada Simion Barnutiu din Timisoara. Nu a fost victima vreunei infractiuni.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.