Cu doi oameni mai putin, Dumbravita a pierdut meciul cu Steaua

TIMISOARA. Asistenta record la partida dintre Dumbravita si Steaua, contand pentru etapa a 4-a a ligii secunde. Undeva la 3500 de oameni au fost prezenti, atat cat au adunat pana acum Poli si Ripi acasa… Pe teren, a fost echilibru cat de cat, dar in cele din urma Steaua s-a impus la un scor destul de sever la ce s-a jucat, 0-3.

CITESTE SI: Statiile de incarcare pentru masinile electrice, amplasate ilegal de Primaria Timisoara. Consilierul local Radu Toanca anunta ca s-a deschis dosar penal 

Partida a inceput sub semnul echilibrului, cu mingea plimbandu-se mai mult intre cele doua careuri. In minutul 13, la o faza care nu anunta nimic, defensiva alb-verde a respins o minge, care a ajuns la Stefan Pacionel, acesta tragand excelent de la 20 de metri, in plasa laterala, 0-1.

Gazdele nu au resimtit socul si si-au trecut in cont doua mari ocazii de a egala. In minutul 26, Olaru a tras la coltul lung, iar Dinca a respins in extremis in corner. Dupa alte doua minute, tot dupa o lovitura de colt, Grancea a tras in portar din 3 metri, in cea mai mare sansa de gol a gazdelor. Ghinescu vede apoi al doilea cartonas galben, ambele usor acordate de Mircea Ardelean, arbitru care nu isi depaseste conditia si face tot timpul meciuri slabe in judetul Timis. Contrar cursului jocului, pe contraatac, Draghici centreaza exceptional in careu de unde Gheorghe indeplineste o simpla formalitate, 0-2. Repriza se incheie cu un sut bun al lui Olaru, sub bara, respins greu de Dinca. Scorul ramane 0-2 desi in prima parte, gazdele au avut trei suturi pe poarta, toate periculoase, iar oaspetii, doua.

In partea secunda, Steaua a fost echipa mai matura care a stiut sa isi conserve avantajul, fara a face insa o partida extraordinara. Toma Bodri, intrat in partea secunda, este eliminat, si el pentru cumul de cartonase, al doilea primindu-l dupa o simulare penibila in careu. Dumbravita a alergat cat a putut dupa golul de onoare, care insa nu a mai venit. Pe final, Draghici, omul partidei, reuseste sa inscrie din careul mare, stabilind scorul de 0-3 si consfiintind o etapa neagra pentru echipele din Timis, care nu au marcat in runda a 4-a niciun gol. Poate asta este valoarea fotbalului timisean…

CSC Dumbravita: Trifon – Bura-Kot (Ad. Ungureanu 70′), Zurbagiu (cpt.), C. Toma – Grancea (Curea 46′), A. Olaru (Grigoriu 46′), Tanase, Martinov, Ghinescu – L. Bodri (T. Bodri 46′), Simon (D. Popa 46′)

In runda viitoare, CSC Dumbravita joaca in deplasare cu Gloria Buzau.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.