Dumbravita primeste vizita unei vecine de clasament, CSA Steaua. Antrenorul Cosmin Stan: Au unul dintre cele mai bune loturi din Liga a II-a

TIMIS. CSC Dumbravita incheie etapa a IV-a a ligii secunde de fotbal cu un duel pe teren propriu, in fata Stelei.

Cele doua echipe vin dupa evolutii si rezultate diferite in runda precedenta. Timisenii au jucat bine si au scos un punct pe terenul Chiajnei, iar CSA Steaua a fost demolata de Csikszereda, 4-0, la Miercurea Ciuc.

CSC Dumbravita l-ar putea avea la dispozitie si pe Ghinescu, care a acuzat mici probleme medicale in saptamana premergatoare duelului cu militarii, insa nici in acest meci nu va juca Dragan Paulevici, inca accidentat.

Din punctul meu de vedere, echipele care se vor intalni luni trec prin momente diferite. Noi suntem clar pe un trend ascendent, atat ca joc, cat si ca rezultate. Ultimul joc, cel de la Buftea, ne da sperante, chiar daca sub aspectul jocului meritam mai mult decat un punct. Dar ne-am atins obiectivul acolo, pentru ca ne propusesem sa venim cu punct sau puncte. In schimb, Steaua are probleme in acest inceput de campionat. Probabil ii apasa mult faptul ca nu au drept de promovare, e foarte greu de gestionat o astfel de situatie si ma gandesc in primul rand la antrenorul lor. Lotul lor de jucatori e foarte bun si e clar ca trebuiau sa faca mai multe puncte decat au pana in momentul actual. In prima etapa, au facut un joc bun cu Metaloglobus. Am vazut toate echipele si cred ca, in acest inceput de campionat, jocul Stelei cu Metaloglobus a fost cel mai bun al unei echipe de Liga a II-a de pana acum. Paradoxal, nu au reusit sa castige. Au facut-o in schimb la Slatina, desi au jucat modest si, dupa parerea mea, nu meritau sa se impuna acolo. Au fost dominati clar in final de meci de o echipa nou-promovata, dar au gestionat situatia prin experienta si au luat cele trei puncte. Jocul lor mai slab de la Slatina a continuat si cu Miercurea Ciuc, meci in care au avut o nereusita totala, nu le-a iesit jocul deloc. Se vede ca e o echipa care si-a intrat foarte repede in ritm pentru prima etapa, dupa care s-a intamplat ceva, au aparut poate unele probleme interne, pe care eu le pun pe seama faptului ca nu au drept de promovare. Probabil ca le-a disparut entuziasmul si au probleme destul de mari, desi au unul dintre cele mai bune loturi din Liga a II-a„, spune inaintea intalnirii antrenorul timisorean Cosmin Stan.

Dumbravita cauta in acest meci primele puncte pe teren propriu din aceasta stagiune, iar fotbalistii sunt convinsi ca si ros-albastri vor veni motivati pe stadionul Stefan Dobay.

Cu Steaua va fi un meci dificil. Ei vor veni extrem de montati sa spele rusinea de etapa trecuta. Sa pierzi acasa cu 4-0, la lotul pe care il au, e o problema. Nu stiu exact ce se intampla la ei in echipa. Dar eu am incredere in baieti si cred ca vom face un meci foarte bun. E genul de meci care ne motiveaza suplimentar”, spune Alexandru Martinov, fotbalist la CSC Dumbravita.

Va urma un meci destul de greu, cu echipa poate cea mai buna din Liga a II-a. Steaua are foarte multi jucatori cu experienta, care au realizat ceva in fotbal. Cred ca daca vom fi capacitati foarte bine, vom face un meci foarte bun. Jucam acasa si avem foarte multi sustinatori alaturi de noi. Suntem increzatori in fortele noastre. In ultimele meciuri, am demonstrat ca suntem un grup unit si ca avem un cuvant de spus la acest nivel”, a declarat jucatorul Petre Simon.

Inaintea meciului direct, ambele echipe au cate 4 puncte in clasament, stelistii avand cu 2 goluri mai mult incasate.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.