Urs capturat in oras, eliberat in padure de jandarmi. Foto

Un urs care, pe parcursul acestei veri, si-a facut aparitia de mai multe ori prin orasul hunedorean Petrosani, a fost capturat. Animalul a fost tranchilizat si transportat de jandarmii montani intr-o zona mai indepartata, in padure.

In urma unei solicitari primite, jandarmii s-au deplasat ieri seara, in municipiul Petrosani, zona Universitatii unde un urs se afla prins intr-o cusca montata in acest sens de catre autoritatile competente. Ursul a fost tranchilizat si transportat de catre jandarmii montani si celelalte structuri competente, in zona Polatiste unde a fost relocat, pentru siguranta tuturor”, transmite Inspectoratul de Jandarmi Hunedoara.

Pentru ca, in ultima vreme, ursii si-au facut aparitia in repetate randuri in orasul Petrosani, jandarmii le recomanda oamenilor ca, daca observa prezenta lor, sa nu se apropie.

In ultima perioada au fost semnalate tot mai multe aparitii ale ursilor in municipiul Petrosani, chiar si in locuintele cetatenilor acolo unde au produs pagube materiale, de aceea recomandam cetatenilor sa nu se apropie de acestia pentru a-i hrani sau fotografia, ci sa ne solicite sprijinul”, au adaugat jandarmii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.