Penibil! Politehnica Timisoara pierde acasa si in fata unei nou promovate

TIMISOARA. In afara primului meci din campionat, si acela terminat cu cel mai mincinos scor, 1-0 impotriva unei echipe de copii, Poli a dezamagit pe linie. 0-4 contra Selimbarului, 0-0 acasa cu Brasov si astazi 0-1 cu Spartac Progresul Bucuresti, echipa nou-promovata.

Poli nu joaca nimic, desi si-a adus un antrenor profesionist (!!), staff tehnic din Italia si 15 jucatori! 15! Degeaba. Meciul de sambata de pe Stiinta, normal ca nu a facut o buna propaganda fotbalului si se vede clar ca, in aceasta formula, echipa alb-violeta nu poate emite pretentii nici macar la un loc onorabil.

Revenind la partida, ritmul a fost slab, Poli a dominat, dar steril, fara multe oportunitati. In minutul 40, la un corner al bucurestenilor, Stefan Visic, singur-singurel in 5 metri a deschis scorul. A urmat o cursa anemica de egalare, dar nu ai cu cine. Ocazii au fost, dar nu mari, si mai notam eliminarea lui Ignea pentru cumul de cartonase. Scor final 0-1 si cam asa se intampla cand clubul este condus de oameni care nu se pricep.

Iata si „eroii” Politehnicii din acest joc: Isvoranu – D. Radu, Taub, Pana, Ignea, Birnoi (cpt.), Tsvetkov, Germinio, Pureca, Tangulea, Zaluschi. Au mai intrat: Benzar, Bakos, Mudrazija, Milea, Bocsan.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Poli Timișoara = Dinamo din Banat

  2. Marele antrenor spune ca s-au adus 15 jucători și durează pana se face un lot.
    Spuneți de ex ca și Poli Iași a adus la fel și joaca și câștigă.
    Deci problema este antrenorul.

  3. Atunci când într-un club care se pretinde emblema orașului, nu există manager și conduc „niște băieți din galerie” cu idei preconcepute( ca la L5), iar antrenorul aduce jucători ținuți pe conductă, pe criterii altele decât calitatea,de prin ligi străine inferioare, fără angajamente sau din L4(Comana) nu poți să emiți pretenții decât la retrogradare… Dacă rămâneau în L3 și formau o echipă cu jucători de 18-23 ani din Timișoara, fără mari pretenții,cu Foale antrenor, în doi ani aveau echipă și mai mult ca sigur și spectatori… Într-un club în care nimeni nu-și asumă problemele și toți vor să ia decizii, deși nu se pricep, domnește anarhia…, rezultatele se văd…

  4. Interesele personale ale fostului primar si a unei mici parti din Commando Viola , adica Druckeria (vreo 10 persoane la vremea respectiva ) , au omorat pentru totdeauna pe Poli a noastra a tuturor .
    Vor ramane in istoria alb-violeta , ca groparii lui Poli .

  5. Remember Poli Timisoara
    Respect Commando Viola