Brasov – Ripensia Timisoara, duelul echipelor fara victorie in primele trei runde

TIMISOARA. Ripensia Timisoara joaca sambata pe terenul Brasovului pregatit de banateanul Dan Alexa.

CITESTE SI: Ultimul avertisment pentru italienii care construiesc Centura Sud la Timisoara, care au cerut intelegere. Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu anunta ca isi asuma rezilierea contractului, daca muncitorii nu se mobilizeaza 

Echipa din Timisoara tocmai ce a „scapat” de un jucator, Zoran Mitrov care a ajuns exact sub… Tampa.

E un meci foarte greu. E a treia deplasare in patru meciuri. Speram sa obtinem cel putin un punct in deplasarea de la Brasov. Ei au reusit in ultimele doua meciuri doua rezultate de egalitate. Ma gandesc ca o sa-si doreasca foarte mult victoria. Au un antrenor care are o experienta si o valoare incontestabila. Au facut foarte multe transferuri, si probabil au avut si ei nevoie de un pic de timp de omogenizare si prin prisma aceasta, 100% va fi un meci foarte greu pentru noi”, spune Iulian Munteanu, antrenorul principal al echipei, care in acte este insa doar preparator fizic.

Ripi a pierdut foarte multi jucatori in vara, nu mai putin de sapte, ultimul, Mitrov plecat in aceasta saptamana chiar la Brasov, in timp ce de venit au venit doar cativa fotbalisti, fara nume.

In stagiunea trecuta, cele doua echipe s-au intalnit de doua ori, iar ambele meciuri s-au jucat la Timisoara. In sezonul regular a fost 1-1, iar in play-out, Brasovul a castigat cu 3-0.

Ripensia e pe locul 18 in Liga 2, cu un punct, iar Brasovul este pe 16, cu doua puncte. Partida se joaca pe stadionul Tineretului de la ora 11 si va fi arbitrata de Cristian Codrea din Baia Mare, ajutat de Razvan Soponar, tot din Baia Mare si de Emeric Tocai din Sibiu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.