Un duel judetean si unul inter-judetean pentru echipele din Timis in al doilea tur al Cupei Romaniei

TIMISOARA. Saptamana viitoare, mai exact pe 31 august se va desfasura turul 2 al Cupei Romaniei, competitie ce trece in acest sezon printr-o serie de schimbari. Dupa turneele regionale, unde una dintre premiante a fost CSM Lugoj, s-a disputat primul tur al Cupei.

Acum, in mansa secunda, sunt 54 de echipe, majoritatea din Liga 3, dar si din campionatele judetene, plus o promavata din liga secunda.

CSM Lugoj este pana acum surpriza placuta a competitiei din Vestul tarii, echipa de pe malul Timisului trecand de faza regionala, apoi in primul tur de o divizionara C, Aurul Brad. Acum va evolua contra unei formatii de top din C8, CSC Ghiroda si Giaramata Vii, gruparea intrata direct in aceasta mansa, iar partida se va disputa pe stadionul Tineretului.

Avantul Periam, o alta reprezentanta a Timisului a invins in mansa inaugurala colega din C8, Pobeda Dudestii Vechi, iar acum va evolua tot pe teren propriu cu o reprezentanta a judetului vecin, Arad, Progresul Pecica.

Turul 3 se va disputa in 13 septembrie, intre echipele castigatoare din aceasta mansa, plus alte grupari din Liga secunda, printre care si CSC Dumbravita.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.