Prima fotbalista din America de Sud la Poli Timisoara. Jucatoarea vine tocmai din Brazilia

TIMISOARA. Brazilianca Emilin Taissa Araujo dos Anjos Rodrigues este noua jucatoare a Politehnicii Timisoara. In varsta de 18 ani, Emilin vine sa intareasca defensiva, ea jucand pe postul de fundas stanga.

CITESTE SI: Metalul topit care prinde viata langa Timisoara. Trei artisti de top la Simpozionul de Sculptura Sudata. Video 

Ea se afla alaturi de lotul echipei inca de la inceputul pregatirii, jucand si in meciurile amicale disputate pana acum. Vine de la Vasco da Gama si anterior a jucat la echipe cu renume in fotbalul brazilian, precum FC Santos si Corinthians, dar si la Red Bull Bragantino sau Centro Olimpico Sao Paulo.

In primul rand, vreau sa le multumesc tuturor din clubul Politehnica Timisoara pentru incredere. Este o mandrie si placere sa joc in tricoul alb-violet si sa fac parte din aceasta echipa aflata acum in fata provocarii unui nou sezon. Sunt foarte motivata, sper sa avem un sezon excelent, sa imi ajut echipa in cel mai bun mod posibil si sa ne atingem obiectivele”, spune Emilin.

Liga 1 Feminina incepe la 27 august, iar atunci Politehnica va intalni acasa echipa din orasul rival Arad, Piros Security.

Va reamintim, Politehnica le-a mai transferat in aceasta pauza competitionala pe:
Antonia Bratu(17 ani) – fundas central care a evoluat ultima data la Sassuolo
Melinda Nag(22 ani) – fundas care ultima data a jucat pentru Diosgyor
Roxana Mirea(19 ani) – fotbalista venita libera de contract, ultima data la Olimpia Cluj
Nikolina Cakovic(20 ani) – atacant, ultima data la FC Doxa, in campionatul Greciei

Un alt transfer a avut loc la nivelul bancii tehnice, Alin Crisanov fiind noul secund al formatiei timisorene.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.