Spectacol facut de fetele de la Politehnica Timisoara in amicalul cu Kanjiza

TIMISOARA. Fotbalistele de la Politehnica Timisoara au invins la limita, 4-3, intr-un meci amical formatia ŽFK TSC Kanjiza, componenta a primei ligi din Serbia.

Formatia timisoreana s-a impus la capatul unui meci spectaculos, in care a condus, a fost condusa si in cele din urma s-a impus la limita, obtinand a doua victorie in fata echipei din Serbia in ultimul an. Anda Jivan si-a trecut in cont o dubla, dupa care oaspetele din Serbia au intors rezultatul.

In final de meci, Andreea Sepetan a adus egalarea pentru Politehnica, in timp ce golul victorie a venit dupa o lovitura de la 11 metri transformata de Shaira Pera, o fotbalista revenita dupa o accidentare care a tinut-o luni bune in afara terenului.

Politehnica va incepe peste doua saptamani noua editie a primei ligi de fotbal feminin, iar in prima etapa va juca pe teren propriu impotriva echipei Piros Security Arad. Detalii despre programul Politehnicii in campionat puteti gasi AICI.

Foto: Politehnica Timisoara Femina

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.