Din nou infrangere la limita. Ripensia Timisoara pierde si in fata Unirii Slobozia

TIMISOARA. Ripensia Timisoara repeta startul din urma cu doua sezoane si incepe campionatul cu doua esecuri in primele doua runde.

Ripensia a inceput duelul cu Unirea Slobozia de la 1-0 practic, dupa ce in minutul 3 apararea timisoreana l-a scapat pe Ciprian Rus, acesta a patruns si a trimis in plasa pe langa Toroc. Ripensia a raspuns in minutul12, cand Mogos a primit o minge in interiorul careului, insa a trimis slab, peste poarta. Au urmat doua oportunitati bune pentru oaspeti, insa Silaghi a trimis slab din careul de 16 metri, in timp ce Afalna a sutat peste poarta. La o jumatate de ora de la prima reusita, Ciprian Rus centreaza din partea stanga in careul timisorean, Afalna loveste balonul cu capul si il trimite in plasa, stabilind si scorul pauzei, 0-2.


Repriza a doua a inceput cu o ocazie a lui Mogos, care a trimis peste poarta. In minutul 56, timisorenii fac prima schimbare si il trimit in teren pe Alexandru Piftor. Doua minute mai tarziu Gavra il serveste perfect pe Piftor, acesta il dribleaza si pe Contra si inscrie pentru 2-1. Din nefericire pentru ros-galbeni, acesta a fost doar un foc de paie, iar banatenii nu au main reusit si golul egalarii, suferind al doilea esec la rand in campionat, la un gol diferenta.

Din pacate e tot infrangere. Am avut un inceput de repriza a doua floarte bun. Nu inteleg de ce dupa aceea nu am mai reusit sa mai fim la fel de periculosi. Probabil si cei de la Slobozia au stiut cum sa ne fragmenteze jocul, au tras foarte mult de timp, orice faza pe care au avut-o au intins cat mai mult repunerea jocului si din pacate ne-au scos din ritm si pe masura ce a trecut timpul nu am mai fost la fel de clari si nu am mai reusit sa punem foarte mult in pericol poarta adversa.De la inceputul jocului am trasat cateva sarcini care trebuiau respectate. din pacate nu s-au respectat in prima repriza si daca esti visator nu prea ai cum sa castigi un joc„, a spus antrenorul timisorean Iulian Muntean.

Sentimentele sunt amestecate. Cele trei puncte raman la noi, e foarte important, ma bucur de lucrul asta. Stiam ca o sa avem un joc greu, stiam dezinvoltura adversarului, imi pare rau ca nu am gestionat bine si repriza a doua, asa cum am facut in prima parte. Am jucat crispat si ne-am expus foarte mult. Punctele raman puncte, dar sentimentele sunt amestecate pentru ca repriza a doua mi-a lasat si mie un pic de dezamagire„, a declarat tehnicianul Sloboziei, Costel Enache.

In runda viitoare, Ripensia Timisoara va juca in deplasare impotriva nou promovatei Minaur Baia Mare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.