Poli Timisoara merge la Valcea pentru a juca impotriva unei echipe din judetul Sibiu

TIMISOARA. Politehnica joaca sambata la Valcea, pe Municipalul din oras cu CSC Selimbar. Meciul conteaza pentru etapa a 2-a a Ligii secunde de fotbal, sezonul 2022/2023.

CITESTE SI: CSC Dumbravita, surpriza primei etape din Liga 2 este gata de primul joc acasa

Alb-violetii au invins in prima runda Unirea Constanta cu 1-0, echipa din judetul Sibiu castigand si ea contra Brasovului.

Ne asteapta un meci dificil, pe terenul unei echipe solide. E o echipa artagoasa, care incearca sa puna foarte multa presiune pe adversari, cu multe mingi spre poarta. Am facut eforturi de-a lungul saptamanii sa ne cunoastem adversarul, sa ne pregatim cat mai bine si sper ca sambata vom arata bine si din punct de vedere fizic si din punct de vedere tactic, vom reusi sa respectam ce am pregatit si sa reusim sa obtinem un rezultat pozitiv”, a spus Bogdan Andone, antrenorul Politehnicii.

Partida CSC Selimbar – Politehnica se va disputa sambata, 13 august, cu incepere de la ora 11.00. Jocul va fi arbitrat de Mihai Amoraritei din Campina, ajutat la linii de Cosmin Vatamanu si Mihaita Necula, ambii din Bucuresti.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.