CSC Dumbravita, surpriza primei etape din Liga 2 este gata de primul joc acasa

TIMIS. CSC Dumbravita se pregateste de primul meci organizat pe teren propriu la nivelul Ligii a II-a. Sambata, de la ora 11.00, pe stadionul „Stefan Dobay” din Dumbravita, alb-verzii vor primi replica formatiei Unirea Dej.

Dupa victoria de saptamana trecută de la Târgu Jiu, din runda inaugurală a campionatului, elevii lui Cosmin Stan sunt increzatori ca pot face un meci bun si in fata propriilor suporteri.

„Intalnim un adversar superior echipei cu care am jucat in prima etapa. Unirea e o echipa relativ tanara, cu foarte mult elan, care si in sezonul trecut, dar si in prima etapa a acestei editii, in meciul cu Csikszereda, a intors rezultatele. Deci, e o echipa cu mult elan, care poate reveni de la orice scor, o formatie foarte buna. E pregatita de un antrenor foarte tanar, preocupat sa joace un fotbal cat mai modern, iar acest lucru se vede imediat atunci cand ii urmaresti. Dar si noi avem atuurile noastre pentru a castiga meciul de sambata. In plus, avem si un ascendent moral mic împotriva lor, prin faptul ca i-am invins intr-un meci amical in aceasta vara, chiar la Dej. Asadar vom aborda acest joc doar la victorie”, a spus Cosmin Stan.

Razvan Ghinescu, autorul golului de la Tg. Jiu va lipsi din cauza unor probleme la inghinali, iar Paulevici va reveni la antrenamente la inceputul lui septembrie.

Partida va fi arbitrata de Ovidiu Mazilu din Satu Mare, ajutat la cele doua linii de maramuresenii Radu Despa si Stefan Lar

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.