Inca doua partide amicale pentru SCM Poli Timisoara. Adversari din tara si afara

TIMISOARA. Prim-divizionara de handbal SCM Poli joaca doua partide de verificare, la finalul acestei saptamani, la sala Constantin Jude.

CITESTE SI: Start cu Aradul, respectiv Carmen Bucuresti. Programul fetelor de la Politehnica Timisoara si Banat Girls in prima liga de fotbal feminin 

Vineri, SCM Poli va fi gazda pentru o nou-promovata in prima liga, CSM Oradea, iar sambata va intalni Proleter Zrenjanin, ocupanta locului al XI-lea in precedenta editie a primei ligi din Serbia, Superliga.
Ambele partide vor începe la ora 16,00 si vor avea intrarea libera.

Pana acum, banatenii au jucat 6 jocuri test, dintre care au pierdut 5 si au castigat una.

Am avut jocuri de verificare foarte tari pana acum. Aceste doua partide par mai accesibile si le vom folosi pentru consolidarea relatiilor de joc, asa incat la momentul startului de campionat sa ne exprimam la potential maxim, atat in aparare, cat si in atac”, spune Horvath Atilla, antrenor principal SCM Politehnica Timisoara.

FRH a stabilit data jocului din prima etapa, cu Potaissa Turda, in deplasare. La cererea formatiei din judetul Cluj, aceasta va avea loc trei zile mai devreme, fata de data oficiala, adica se va juca miercuri, 24 august, deoarece Potaissa va fi angrenata in cupele europene.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.