25 de de fotbalisti pentru noua stagiune de liga secunda. Ripensia Timisoara si-a prezentat lotul cu patru zile inaintea primului meci acasa al sezonului. Foto

TIMISOARA. Fotbalistii care au dus greul in sezonul trecut, numele noi aduse in aceasta vara si cativa juniori din propria pepiniera, cu totii fac parte din lotul pe care Iulian Muntean si Calin Mada il au la dispozitie pentru stagiunea de liga secunda 2022-2023, care a inceput deja pentru Ripensia.

CITESTE SI: Vom merge cu trenul cu 160 km/h de la Timisoara la Arad, tot italienii castiga licitatia. Ultimul anunt al CFR legat de proiectul de modernizare a caii ferate Caransebes – Lugoj – Timisoara – Arad, cu peste 4 miliarde de lei, bani din PNRR 

Formatia timisoreana este o combinatie de fotbalisti tineri si jucatori cu experienta. Noutatile din lotul timisorean in acest sezon sunt portarul Paul Toroc si jucatorii de camp Razvan Mogos si Claudiu Zamfirescu. Banderola de capitan va fi purtat in acest sezon de unul dintre cei mai vechi componenti ai lotului, Gabriel Stoi.

Iata lotul complet al Ripensiei:

Portari: Stefan Dobre, Paul Toroc, Marian Brasoveanu

Fundasi: Nenad Lalic, Claudiu Zamfirescu, Rares Butnarasu, Andrei Macritchii, Harald Fridrich, Cosmin Gladun, Darius Tieranu, Razvan Morariu

Mijlocasi: Gabriel Stoi, Raul Vidrasan, Luca Szimionas, Razvan Mogos, Ianis Mihart, Zoran Mitrov, Alexandru Piftor, Tudor Calin, Mihai Ene, Robert Stoica

Atacanti: Cristian Gavra, Ioan Vermesan, Ovidiu Agapie, Cristian Zeto

Momentan sunt multumit. Vedem daca mai reusim sa mai aducem ceva jucatori pana in 5 septembrie, cat mai avem perioada de transferuri. Momentan ma bucur ca sunt cat de cat ok. Ati vazut, dupa prima etapa am pierdut deja doi jucatori, nu stim 100% cand o sa revina. Morariu, cel putin 10 zile nu poate sa faca alergari, iar Ene, din fericire pentru noi am aflat ca are doar o contractura si s-ar putea in 6-7 zile sa il avem pe teren, posibil din etapa de la Baia Mare sa putem conta pe el. Daca ma intrebati, aproape pe fiecare zona de teren as mai vrea. Avem nevoie de un atacant in mod normal. Doamne fereste, daca se intampla ceva cu Cristi (n.r. Cristian Gavra) ne vom baza doar pe jucatori de 2006 sau 2005, posibil si un fundas central. Vedem exact ce variante o sa avem pana la sfarsitul perioadei. Daca nu, ne vom baza pe jucatorii pe care ii avem tineri, care au debutat anul trecut si care trebuie sa creasca alaturi de echipa. Cum am mai spus si in alte discutii, omogenitatea lotului este cel mai important lucru„, a declarat antrenorul Iulian Muntean despre fotbalistii din lotul pe care il pregateste.

Presedintele clubului, Dumitru Mihu a vorbit despre obiectivul propus de el in acest sezon, dupa ce a aflat ca staff-ul si jucatorii isi doresc prezenta in playoff.

Obiectivul nostru e sa mergem inainte. Am stabilit personal niste obiective. Primul a fost locul 10, inteleg ca staff-ul si jucatorii si-au stabilit obiective mult mai indraznete. As fi super incantat si fiecare dintre noi ar fi bucuros ca aceste lucruri sa se intample„, a declarat Dumitru Mihu.

Ripensia Timisoara a pierdut la limita, 1-0, meciul din prima etapa a campionatului, jucata pe terenul Gloriei Buzau. Ros-galbenii vor juca in acest final de saptamana prima partida pe teren propriu din acest sezon impotriva Unirii Slobozia, o alta formatie care are ca tinta playoff-ul.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.