Spectacol pe patru roti la Becicherec. Lista castigatorilor la Cupa Timisului

TIMIS. Cupa Timisului – Becicherecu Mic 2022 a fost o reusita deplina, asa cum s-a si promis de altfel, prestatia concurentilor pe traseul deosebit de spectaculos fiind aplaudata la scena deschisa de numerosul public prezent.

CITESTE SI: N-a iesit ca-n Germania. Dominic Fritz despre modernizarea strazii Maresal Prezan: Idee proasta, proiect slab si executie a lucrarilor pe masura. Ar putea porni totusi troleibuzele

Surprizele s-au tinut lant, asa cum ii sta bine si unei competitii ce se respecta. La clasa 1, s-a impus surprinzatorul Victor Saucan, pe Honda Civic. Nu a fost singurul rezultat neasteptat, iar pe locul secund la Clasa 2 a sosit Florina Pascu.

Pilotul Darius Stepan, cu un Opel GT, cu o evolutie excelenta “de manual” a castigat clasa 3 si a obtinut cel mai bun timp din concurs!

Clasa 2 a fost adjudecata de titratul Sorin Mihoc – copilot Claudiu Anicai.

Cum era de asteptat, Florina Pascu s-a impus in competitia sexului frumos. La eco-karturi electrice concurusul a fost castigat de micutul Dominic Pavlov.

Ceea ce i-a bucurat cel mai mult pe organizatori a fost prezenta numeroasa a copiilor din Becicherecu Mic la promo de Eco-karting, nu mai putin de 40 evoluand pe traseul special amenajat pentru ei, bucurandu-se de premiile si surprizele oferite de organizatori. Din nou comuna Becicherecu Mic s-a dovedit o gazda mai mult decat perfecta, tot sprijinul oferit fiind la superlativ. Urmatorul concurs in 13.08.2022 – RALLY-KART GIARMATA PISCHIA 2022.

Clasamente

Clasa 1
1. Victor Saucan – Honda Civic
2. Marius Giurisici – Honda Civic
3. Adrian Lupulescu – Claudiu Popa – Suzuki Swift

Clasa 2
1. Sorin Mihoc – Claudiu Anicai – Renault Clio
2. Florina Pascu – Claudiu Popa – Ford Fiesta
3. Raul Saucan – Claudiu Popa Claudiu – Ford Puma

Clasa 3
1.Darius Stepan – Opel GT
2.Claudiu Popa – Opel Kadett
3. Cosmin Baru – Albert Baru – Vw Golf

Clasa Feminin
1. Florina Pascu – Ford Fiesta
2. Beatrice Czili – Ford Fiesta ST
3. Roxana Florescu – Citroen Ds3

Clasa Juniori
1. Albert Baru – Bmw 116

Echipe
1.Specar
2.Giroc Rally Team
3.Princess Giroc Rally Team

Eco Karting
1. Dominic Pavlov

Karting
1. Deian Marcu

SuperSport
1. Adrian Negrescu

Echipe eco karting
1.CSC Dumbravita Karting Team

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.