Esec la limita pentru Ripensia Timisoara la debutul in noul sezon

TIMISOARA. Ripensia Timisoara nu reuseste sa castige in prima etapa pentru al treilea sezon la rand in liga secunda.

CITESTE SI: Dumbravita, surpriza placuta la inceput de sezon. Trei puncte mari obtinute in deplasare

Formatia timisoreana a intalnit Gloria Buzau, o grupare care si-a anuntat intentiile de a promova inca dinainte de startul sezonului. Prima parte a intalnirii a fost una echilibrata, cu putine ocazii de poarta pentru ambele formatii.S-au remarcat timisorenii, care puteau puncta prin Piftor, Mitrov sau Gavra.
Nici repriza a doua nu a fost foarte animata, insa a adus singura reusita din aceasta intalnire. In minutul 61, Carstocea a primit o minge la 25 de metri de poarta, a profitat de faptul ca niciunul dintre timisoreni nu a iesit sa il blocheze, a sutat si l-a invins pe Toroc.

S-a incheiat 1-0, iar Ripensia pierde pentru a doua oara in ultimele 3 sezoane meciul de deschidere.

A fost un joc bun din partea noastra, din pacate ne-a lipsit golul. Am avut cateva situatii mari de marca, dar din nefericire nu am concretizat aceste sanse. Sunt multumit de joc, chit ca s-au comis cateva greseli, de pilda la transmiterea balonului, dar aceste erori sunt oarecum inerente pentru startul sezonului. Ma bucur ca Gloria Buzau nu si-a creat situatii foarte mari la poarta noastra, cu exceptia executiei spectaculoase de la unicul gol. Cred ca gazdele au mai avut un singur sut pe spatiul portii. I-am felicitat pe baieti la final în vestiar, i-am îmbarbatat, pentru ca au avut o prestatie buna. Jocul prestat ne da încredere pentru etapele urmatoare. Din pacate, avem probleme medicale dupa acest duel. Ene a cerut schimbare înaintea pauzei, dupa ce a primit o lovitura puternica în picior, iar Morariu, pe final, a suferit o disjunctie la umarul drept. Vom vedea luni care este situatia lor”, a spus antrenorul Iulian Muntean.

Ripensia Timisoara: Toroc – Morariu, Tieranu, Lalic, Fridrich – Stoi (cpt.), Calin – Piftor, Ene, Mogos – Gavra. Au mai intrat: Vidrasan, Zamfirescu, Mitrov si Agapie.

Ripensia joaca saptamana viitoare primul meci pe teren propriu in compania celor de la Unirea Slobozia, formatie care in runda de deschidere a trecut cu 3-0 de Minaur Baia Mare.

Foto: Campus Tv Buzau

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. la puterea noastra de cumparare suntem precum negrii aia care sapa dupa diamante dar nu au voie sa le poarte. „au fost testate locatii in austria si germania, iar in final au ales Timisoara” … oare de ce?