Timisoara 89ers isi stie programul din noua editie a Campionatului National de fotbal american. Unde incepe drumul spre RoBowl

TIMISOARA. Jucatorii de la Timisoara 89ers se pregatesc pentru o noua editie a Campionatului National de fotbal american care va debuta la jumatatea lunii septembrie.

CITESTE SI: La Multi Ani, Timisoara! 103 ani de cand trupele romanesti intrau in oras, in 3 August, si era instaurata administratia romaneasca. Povestea zilei orasului

Banatenii vor incepe meciurile de campionat in 10/11 septembrie cu o partida pe teren propriu impotriva celor de la Cluj Crusaders, pentru ca doua saptamani mai tarziu sa joace pe terenul campioanei en-titre, Bucharest Rebels.
In octombrie, banatenii vor merge din nou in capitala pentru duelul cu Titans, dupa care urmeaza un meci acasa impotriva finalistei de anul trecut, Mures Monsters.

„Niners” incheie sezonul regular cu derby-ul Banatului, pe terenul celor de la Resita Locomotives.

Meciurile din playoff se vor disputa in 19 si 20 noiembrie.

Editia din acest an a finalei RoBowl se va disputa la inceputul lui decembrie, locatia urmand sa fie stabilita ulterior.

Clubul timisorean urmeaza sa anunte in perioada urmatoare si transferurile pentru viitorul sezon.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.