Demonstratie de forta in ultimul amical dinaintea campionatului. Politehnica Timisoara spulbera Aurul Brad

TIMISOARA. Politehnica Timisoara a facut scor in ultimul meci de pregatire din aceasta vara in fata formatiei de liga a III-a din Brad.

Prima parte a fost echilibrata, insa cu alb-violetii la conducerea jocului. Timisorenii au si lovit o data bara, dupa un sut al lui Pana din marginea careului de 16 metri. A venkit minutul 39, cand Birnoi a pasat cu calcaiul in careul mare pentru Benzar, iar acesta a deschis scorul, stabilind si rezultatul pauzei.

La 7 minute de la reluare a facut dubla, dupa o executie superba din lovitura libera de la aproximativ 18 metri. Dupa aceasta reusita politistii s-au descatusat. Mai intai Gologan a facut 3-0, pentru ca Ignea sa inscrie si el dupa o centrare de pe partea stanga. In ultimele minute ale meciului Batanasi a semnat si el o dubla, de fiecare data dupa ce a driblat si portarul Bradului. Tabela a fost inschisa de Meleke, in penultimul minut de joc, 7-0 pentru Politehnica.

Important a fost antrenamentul, ritmul, pe care am incercat sa-l impunem, nu neaparat scorul. E important ca s-au dat goluri, e foarte important ca s-a marcat, dar am spus si saptamana trecuta, mai avem mult de munca. Mai avem de muncă la relatiile de joc, jucatorii sa se cunoasca mai bine intre ei, sa se simta mai bine intre ei. In repriza a doua lucrurile s-au legat ceva mai bine pentru ca majoritatea jucatorilor au fost romani. Se cunosteau intre ei. Chiar daca si adversarul a cazut putin din punct de vedere fizic, dar fiind mai multi jucatori romani, mai multi care au jucat impreuna, a fost putin mai simplu ca joc. Incă avem nevoie de timp, asta e clar„, a declarat Bogdan Andone, antrenorul principal al Politehnicii.

Politehnica incepe la finalul saptamanii viitoare meciurile din noua stagiune a ligii secunde, cu un duel pe teren propriu cu Unirea Constanta.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.