Condusi la pauza, studentii de la UV Timisoara au intors scorul si vor juca finala Jocurilor Europene Universitare

TIMISOARA. Performanta deosebita pentru UVT. Studentii banateni au reusit sa se califice in finala Jocurilor Europene Universitare ce se desfasoara in Polonia, la Lodz.

CITESTE SI: Masinile parcate in zona pietonala din centru la Timisoara vor putea fi ridicate de Politia Locala, din august. Aproape 600 de amenzi date soferilor in ultimele doua luni

Dupa ce si-a castigat grupa, UVT a trecut in sferturi de Norwegian Economics School cu 3-1, iar marti seara, dupa un meci deosebit de University of Split din Crotia. Adversarii au condus cu 1-0 la pauza, dar in partea secunda, Cosmin Gladun, Angelo Olteanu si Marko Giuricici au intors soarta partidei. Cu 3-1, UVT a obtinut calificarea in finala, care este cea mai buna performanta a unei echipe studentesti din Romania.

Partida cu titlul pe masa se disputa miercuri de la ora 19 intre echipa banateana si State University of Trade and Economics Ucraina. Cele doua echipe s-au intalnit si in faza grupelor, UVT impunandu-se atunci cu 2-1.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.