Nume noi la reunirea lui CFR Timisoara. Fotbalisti care au facut performanta si cu Informatica vor imbraca tricoul visiniu

TIMISOARA. CFR Timisoara a inceput pregatirile pentru noul sezon din prima liga de futsal, cu un lot schimbat si cu absente motivate la prima miscare a verii.

CITESTE SI: Incep lucrarile la utilitati pentru blocurile ANL de langa Timisoara, unde se construiesc 132 de apartamente si 22 de case pentru tineri 

In pauza dintre sezoane, CFR s-a despartit de Norbert Tamas, Cristian Boda, Joao Fernandes, Raul Filimon si Mihai Tatar.

De la reunire au lipsit antrenorul principal Robert Lupu, dar si David Marius, Alexandru Trifa, Andrei Buhaceanu, toti aflati la lotul nationalei U-19, care pregateste Campionatul European din Spania din septembrie.

CFR-ul a inceput antrenamentele cu Theodor Lungu, Andrei Grosu, Valentin Ilas, Dan Denis, Cristian Buhanceanu si Matei Horvath, portarul echipei sub 19 ani a clubului timisorean, dar si cateva nume noi.

Mihnea Toader si Vlad Iancu au venit de la Autobergamo Deva, dar si Stefan Krstic, fotbalist care in urma cu 3 ani a castigat Cupa Romaniei alaturi de Dunarea Calarasi. In zilele urmatoare se va alatura lotului un alt fost jucator al Informaticii, Darius Nastai, care ultima data a evoluat in Polonia.

Pentru prima zi este ok. In ca nu ne-am reunit toti, mai trebuie sa vina jucatori, mai sunt si discutii, probabil o sa mai vina unul sau doi straini. Am vorbit cu Darius Nastai, cu care am mai jucat si la tineret, si la echipa mare, am castigat trofee si am fost si colegi la nationala de tineret. Trebuie sa vina si el zilele viitoare. Am discutat, am stabilit toate detaliile, trebuie doar sa se oficializeze in acte tot. Saptamana asta ne pregatim doar fizic, alergam afara, de saptamana viitoare vom intra in sala. Sunt jucatori pe care ni i-am dorit. Pe Mihnea ni l-am dorit inca din iarna, atunci nu s-a putut, acum ne bucuram ca il avem pentru ca e un jucator tanar. Si el a fost in generatia de la Informatica cu care am castigat trofeele la tineret, am mai jucat impreuna. Sunt sigur ca o sa ne ajute si el si Vlad„, a spus la reunire portarul timisorean Teodor Lungu.

Informatica se va pregati pe plan local si ar putea juca in aceasta saptamana un amical cu selectionata U-19.

Liga 1 de fotbal in sala va debuta la inceputul lunii septembrie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.