Ripensia Timisoara a trecut amical de o colega de esalon intr-un joc disputat la Simeria

TIMIS. Ripi a invins cu 2-1 pe CSC 1599 Selimbar, intr-un joc de verificare disputat la Simeria. Reamintim, echipa banateana se afla in cantonament la Hateg.

CITESTE SI: Cele doua divizionare secunde din Timisoara, dar si CSC Dumbravita si-au aflat programul din campionat. Cu cine joaca in prima etapa 

Ros-galbenii au inceput cu: Dobre – Zamfirescu, Tieranu, Lalic, Fridrich – Calin, Stoi, Ene – Mihart, Gavra, Mitrov, dar la scurt timp de la start, Mitrov a acuzat probleme musculare si a fost inlocuit de Vidrasan.

Sibienii au deschis scorul in minutul 32, prin Ciocalteu. Ripensistii au egalat în minutul 60, când Vermesan a inscris dupa ce a scapat singur cu portarul advers. Golul victoriei a venit in minutul 85, cand Ene a transformat o lovitura libera de la 16 metri.

In partea a doua, au mai intrat Toroc – Butnarasu, Chera, Stoica, A.Macritchii, Szimionas si Vermesan.

A fost un meci echilibrat, pe un fond de oboseala existent la ambele formatii. Un scorde egalitate ar fi fost mai echitabil. Am reusit sa corectam erorile comise in disputa cu Corvinul, cu o singura exceptie. Este vorba de faza golului primit, atunci cand am comis o greseala intr-un moment de presing ofensiv. A fost singura eroare, in rest suntem multumiti. Ne bucura ca din nou am incheiat meciul cu juniori nascuti intre 2004 si 2006, ma bucur ca a marcat Vermesan, cel care a mai avut o sansa mare pe final”, a spus dupa meci antrenorul Iulian Muntean.

Urmatorul test pentru Ripensia este programat in 27 iulie, impotriva celor de la CSC Dumbravita.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.